Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili şaşırtan iddia: Ücretleri ödenmiyor

Ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde set çalışanlarının paralarını alamadıkları için isyan ettiklerini açıkladı. Herkes yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama beklerken kanalın Twitter hesabından 'Bir Zamanlar Çukurova' fragmanını yayınladığı ve paylaşıma "Bir Zamanlar Çukurova 24 Ocak Perşembe 20:00'da kaldığı yerden devam edecektir" notunu düştüğü görüldü.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 13:49

ATV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın setinden çok konuşulacak bir haber geldi. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, dizinin setinde isyan çıktığına ilişkin kendisine gelen bir mesajı canlı yayında okudu.

Kaldığı yerden devam edecek

Bircan Bali, çekimleri Adana'da gerçekleşen; yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin setinde çalışanların para alamadıkları için işi bıraktıklarını açıkladı.

Herkes yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama beklerken ATV'nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise iyice kafaları karıştırdı. Kanalın sabah 05:00 sıralarında Twitter hesabından 'Bir Zamanlar Çukurova' fragmanını yayınladığı ve paylaşıma "Bir Zamanlar Çukurova 24 Ocak Perşembe 20:00'da kaldığı yerden devam edecektir" notunu düştüğü görüldü.

Yani kanalın açıklamasına göre yeni yıl nedeniyle tatile giren dizi, 3 haftalık bir aradan sonra yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam edecek.


Yorumlar