Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı - Atv dizi izle

Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı - Atv dizi izle. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 14. bölümü ile ekranlara geldi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranlarının merakla araştırdığı yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler ve Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm izle

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2018 12:01

Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı - Atv dizi izle. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 14. bölümü ile ekranlara geldi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranlarının merakla araştırdığı yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler ve Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm izle



Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm izle seçeneği bu haberde. 

Yayınlanan son bölümde; Yılmaz bir kez daha ölümden kurtuluyor. Namı Adana’ya yayılan Yılmaz hem yakışıklılığı hem de iş başarısı ile gözde olmayı başarıyor. Haberler Züleyha’nın kulağına kadar geliyor. Hatta karşılaştıkları bir nişanda Yılmaz’ı başkası ile dans ederken gören Züleyha buna kayıtsız kalamıyor. Fekeli, Hünkar ile geçmişin hesaplaşması için bir araya geliyor. Hünkar, Fekeli’ye kocasını silahsızken kalbinden vurduğunu söylüyor. Demir, Züleyha’nın Yılmaz’a karşı olan hisleri ile baş edemiyor ve silahlar bir kez daha çekiliyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova 14. son bölümde başka neler yaşandı? İşte merak edilen tüm detaylar... 

Bir Zamanlar Çukurova 14. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümde; Fekeli ile Yılmaz Demir'in hain pususundan sağ salim kurtuluyor. Hünkar ile Fekeli yıllar sonra yüz yüze geliyor. Fekeli Hünkar'a geçmişin yazısını değiştirmeye geldiğini itiraf ediyor. Yeni hayatına ayak uydurmaya çalışan Züleyha ise, Hünkar ile yakınlaşmaya başlıyor. Ama Yılmaz'a olan bakışları onu Demir'e karşı bir kez daha ele veriyor. Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 14. son bölüm izleme bağlantısı ve detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 15. Yeni Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni Bölüm fragmanının birkaç güne yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 14. BÖLÜM ÖZETİ

Demir, Cengaver'le konuşup babasının Fekeli'nin karşısında neden silahsız olduğunu sorguluyor. Ayrıca intikam aldığı için kendini güçlü hissediyor. Cengaver, Fekeli ile Yılmaz için ileri geri konuşuyor ve ‘Adana'yı kimseye yedirmedik' diyor.

FEKELİ VE YILMAZ OYUNA GELMİYOR

Patlayan bomba herkes tarafından konuşuluyor. Gülten ve ev halkı da bu haberi alıyor. 20 kişinin öldüğü söyleniyor. Ama kimse Fekeli ve Yılmaz'ın da orada olduğunu bilmiyor. Ancak Yılmaz ile Felekeli Demir'in oyununa gelmiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

ZÜLEYHA'NIN YENİ DÜNYASI

Hünkar, Züleyha'yı Adana çevresine sokmaya çalışıyor. Züleyha katıldığı bu yeni ortamda fikirleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Derneğin yapılacağı kermes için fikirlerini anlatıyor. Yemeğe geldiği restoranda Yılmaz ile karşılaşıyor. Hatta masadakiler de Yılmaz'ın yakışıklığından söz ediliyor. Hünkar ve Züleyha bu durumlardan çok rahatsız oluyor. Züleyha gözlerini kaçırmak istese de sık sık Yılmaz ile göz göze geliyor. Hünkar, Yılmaz hakkında ileri geri konuşuyor.

HÜNKAR İLE FEKELİ KOZLARINI PAYLAŞIYOR

Hünkar ile Fekeli yüz yüze geliyor. Hünkar'ın evine gelen Fekeli eski defterleri açmaya geldiğini söylüyor. Hünkar konuşmak istemiyor. Fekeli gerçekleri anlatmak istiyor. İkisi de hakikati biliyor ama Hünkar oğlunun eline kan bulaşmasın diye maziyi mazide bırakmak istiyor. Fekeli Toros yolundaki patlamadan söz ediyor. Hünkar şaşkın gözlerle onu dinliyor.

ZÜLEYHA İLE HÜNKAR İŞBİRLİĞİ HALİNDE

Fekeli gidince Hünkar, Demir'e yaptığından dolayı hesap soruyor. Züleyha Fekeli'yi görüyor ve onun kim olduğunu soruyor. Hünkar yine yalan yanlış bilgilerle Fekeli'yi yanlış tanıtıyor ve Demir'e de söz etmemesini rica ediyor.

Demir, Züleyha'nın zümrüt taşlı kolyesini soruyor. O sırada Hünkar geliyor ve yalan söylemek için Züleyha yardım istiyor. Hünkar bir yalanla oğlunu geçiştiriyor. Demir gidince Züleyha gerdanlığı Veli'nin aldığını anlatıyor.

YILMAZ İLE ZÜLEYHA UZAKTAN UZAĞA BAKIŞIYOR

Züleyha ile Demir bir yakınlarının nişanına gidiyor. Yılmaz da orada. Dansa kalkan Züleyha ile Demir, Yılmaz'ın gözleri önünde mutluluk pozları veriyor. Yılmaz da masasındaki genç bayanı dansa kaldırıyor. Züleyha bakışları ile nasıl kıskandığını belli ediyor. Demir, Züleyha'nın Yılmaz'a baktığını fark ediyor. Demir de birden kıskançlık krizine giriyor. Yılmaz da uzaktan gülümseyerek onlara bakıyor. Demir, Züleyha'yı apar topar dışarı çıkarıyor.

HÜNKAR: SEN BENİM SİLAHSIZ KOCAMI KALBİNDEN VURDUN

Hünkar ile Fekeli bir kez daha konuşuyor. Hünkar gazetedeki ölüm ilanını soruyor. Fekeli onunla konuşmak için bunu yaptığını söylüyor. Hünkar oğlunun depoyu havaya uçurduğunu kabul etmiyor. Fekeli, Hünkar'ı hakikati görmemekle suçluyor. Hünkar ‘sen benim silahsız kocamı kalbinden vurdun' diyor. Fekeli Adnan Yaman'ın da ellerinde kan olduğunu söylüyor ama Hünkar kocasını koruyor. Hünkar ‘sen evlatlarını kaybettiğinde' diyor. Fekeli onu susturuyor ve hapse girmeseydim onlar yaşayacaktı diyor. Ayrıca Hünkar'a geçmişin yazısını düzeltmeye geldiğini anlatıyor.

DEMİR İLE ZÜLEYHA ARASINDA YILMAZ GERGİNLİĞİ

Züleyha ile Demir, Yılmaz'ın varlığı yüzünden kavga ediyor. Demir kendini kaybediyor ama bu sefer Züleyha da ona pabuç bırakmıyor. Eğer böyle yapacaksa onu bir daha bir yere götürmemesini söylüyor. Kavga evde de devam ediyor. Demir, Züleyha'nın kalbini almaya çalışıyor. Züleyha ağlayarak onu her seferinde üzdüğünü söylüyor. Ayrıca ailesini seçtiğini de anlatıyor. Demir onu sevmediğini söylüyor ve Yılmaz'ı sevip sevmediğini soruyor. Züleyha gözyaşları içinde cevap veremiyor.





Kanal: Atv 

Tür: Dram, Aşk

Sezon: 1



Yayın Günü:  Perşembe

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  20.12.2018

Yeni Bölüm No:  15 



Yapım Firması: Tims&B Productions » 

Yapımcı: Timur Savcı, Burak Sağyaşar 

Yönetmen: Faruk Teber 

Senaryo: Yıldız Tunç  



Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne), Kerem Alışık (Fekeli) 



Konu:  1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir... Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)‘nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) ‘in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır. Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak! 



Tarihçe:  




 Bir Zamanlar Çukurova dizisine 6. bölümle birlikte "Fekeli" rolüyle Kerem Alışık katılıyor.



Yorumlar