Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Umut Yeter dizisinin konusu ne? Bir Umut Yeter dizisi oyuncular kimler?

Eylül ayı ile birlikte televizyon kanallarında Dizi furyası yaşanacak. Tv8'in yeni dizisi 'KIZIM' dizisi ve Show Tv'nin yeni dizisi Gülperi'nin fragmanından sonra Kanal D'nin yeni bombası 'Bir Umut Yeter' dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi olan Bir Umut Yeter adlı dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi de oldukça dikkat çekti. İlk bölüm fragmanıyla büyük ilgi gören Bir Umut Yeter dizisi yeni sezonda kanal D'de olacak. Peki Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter dizisinin konusu ne? Bir Umut Yeter dizisi oyuncular kimler? İşte TRHABERLER'in Bir Umut Yeter dizisi hakkında derlediği bilgiler...

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2018 01:56

İlk bölüm fragmanıyla büyük ilgi gören Bir Umut Yeter dizisi yeni sezonda Kanal D'de olacak. Peki Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter dizisinin konusu ne? Bir Umut Yeter dizisi oyuncular kimler? İşte TRHABERLER'in  Bir Umut Yeter dizisi hakkında derlediği bilgiler...

Bir Umut Yeter dizisinin ilk bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Bir Umut Yeter dizisinin konusu ne? 

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder... Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Bir Umut Yeter 1.Bölüm Fragmanı izle

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Yapım:    MF Yapım

Yönetmen:     Yusuf Pirhasan

Yapımcı:     Faruk Bayhan

Senarist:    Melis Civelek

Oyuncular:    Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar), Hazal Subaşı (Elif Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irman Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay(Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Hamdi Alp (Salih), konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak)

Eylül ayı ile birlikte televizyon kanallarında Dizi furyası yaşanacak. Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter'de izleyecinin karşısına Yılmaz Karabey olarak çıkacak Tolgahan Sayışman Kimdir? Tolgahan Sayışma'nın rol aldığı projeler neler? İşte merak ettiğiniz sorunların cevabı...

Bir Umut Yeter dizisinin Yılmaz Karabey'i (Tolgahan Sayışman) kimdir?

Trabzonlu bir anne ile Selanik göçmeni bir babanın çocuğu olarak 1981 yılı 17 Aralığında dünyaya gelmiştir. İsmi Nil olan bir kız kardeşi vardır.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi.

Tolgahan Sayışman 2002 senesinde katılmış olduğu Best Model Of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğa kaptırdıktan sonra 2004 yılında düzenlenen ManHunt Of Turkey ve sonrasında ise Güney Kore de düzenlenen 2005 senesinde Manhunt Internatiol yarışmasında birinci olmuştur.

İstanbul’a döndükten sonra Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimleri aldı.

Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır.

6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Firar adlı bir sinema filmide rol almıştır. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan, FOX TV'de yayınlanan Lale Devri(dizi) adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamaktadır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.

En büyük çıkışını Elveda Rumeli dizisinde yakalayan Tolgahan Sayışman, bu diziden sonra da pek çok dizi de ve sinema filminde rol almıştır. Lale Devri dizisinde 4 sezon kadar ekranlar da kalan ünlü oyuncu, Asla Vazgeçmemadlı dizisinde de  rol almış, şuan ise Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Umut Yeter' dizisinde izleyeci ile buluşmaya hazırlanıyor-



 

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter'de izleyecinin karşısına Derya Akar'ı karakteri ile çıkacak olan  Esra Bilgiç Töre kimdir? Esra Bilgiç Töre'nin rol aldığı projeler neler? İşte merak ettiğiniz sorunların cevabı...

Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir?

Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken tanıştığı Doğulu bir aşiretin oğluna aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Oğulları Deniz’in doğumundan kısa süre sonra, Toprak’la birlikte başta babası ve özlemini çektiği ailesi ile olan ilişkisini düzeltip buzları eritmek üzere yaşadığı kasabaya gider. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur. Evlat acısı içinde yanan acılı anne yıllar sonra ölen oğlunun yaşadığını öğrenecek ancak bu sefer de öz oğluna kendini anne olarak kabul ettirme çabası içinde savrulacaktır.

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş: Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun olarak rol almaktadir.

21 Ekim 2017 tarihinde Esra Bilgiç ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dünya evine girdi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı, nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu.

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter'de izleyecinin karşısına Elif Karabey karakteri ile çıkacak olan  Hazal Subaş kimdir? Hazal Subaş'nın rol aldığı projeler neler? İşte merak ettiğiniz sorunların cevabı...

Bir Umut Yeter dizisinin Elif Karabey'i Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı, 01 Ocak 1996 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Güzelliği ve duruluğu ile dikkatleri küçük yaşlarından itibaren üzerine çeken ve olgun duruşu ile fark yaratan Subaşı, ailesinin de desteği ile birlikte hem eğitim hayatı hem de mesleki hedefi olan oyunculuk için çeşitli adımlar atmaya başlamıştır.

Başarılı geçen eğitim hayatının hemen ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü kazanarak bu anlamda ailesini de mutlu etmiştir. Hali hazırda da bu bölümü okumaya devam etmektedir. Eğitim hayatını yürüten Subaşı, çok geçmeden mesleki kariyerine de etkin bir şekilde start vermiştir.

Mankenlik deneyimi ile başladı

Güzelliği ile gerçek anlamda herkesi büyüleyen ve bu anlamda ailesinin de desteğini arkasına almayı başaran Hazal Subaşı, 2015 yılı geldiğinde Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasına katılarak ilk olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Güzelliği, kültürü, fiziği ve duruşu ile çok kişiyi kendisine yarışmanın ardından hayran bırakan Subaşı, yarışmada finalistler arasına kalmış ancak yüksek bir derece elde edememiştir. Ancak bunun hemen ardından farklı bir kapı önünde açılmıştır.

Oyunculuk Hayatı Hemen Arkasından Geldi

2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde belli bir kitleye ulaşmayı başaran TRT 1 yapımlarından birisi olan Adını Sen Koy dizisi kadrosunda yer alması için teklif alan genç isim, bu anlamda oyunculuk kariyerine de aktif bir başlangıç yapma fırsatına erişmiştir.

Dizinin oyuncu kadrosunda yine kendisi gibi genç isimler olarak ön plana çıkan Ezgi Baran, Aykut İğdeli ve Erkan Meriç gibi isimler yer almıştır ve sevilen bir proje olmuştur.

Hazal Subaşı Bir Umut Yeter dizisinde oynayacak

Kanal D kış sezonuna yeni bir dizi le giriş yapıyor. Dizinini başrol oyuncuları arasında Tolgahan Sayışman (Yılmaz), Esra Bilgiç(Derya) gibi ünlü isimler yer alıyor. Güzel oyuncu Subaşı ise dizide Elif karakterine hayat verecek.










Yorumlar