Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bamsı'nın eşi ölüyor mu? Diriliş Ertuğrul yine nefesleri kesecek! video izle

Çarşamba akşamları izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un 106.bölüm 1 ve 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımları yine nefes kesen Diriliş Ertuğrul 106.bölümüyle yine izleyenleri oldukça şaşırtacak.

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2018 04:35

TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamlarına ambargo koyan dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 106.bölüm 2.fragmanı yine nefes kesti.

Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 106.bölümünde neler olacak? Titan'ın adamları tarafından tutsak düşürülen Bamsi'nin eşi Hafsa hatun ölecek mi? Olaylardan Turgut Alp'i sorumlu tutan Bamsi öfkesini kimden çıkaracak? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? 

Titan ve paralı askerleri Çavdar obasının çıkışına baskın yapar ve Aslıhan hatun ile Hafsa hatunu pusuya düşürür. Alpler paralı askerle karşısında duramaz ve hepsi şehit olur.

Peki Aslıhan Hatun ile Hafsa Hatun kurtulacak mı? Diğer sahnelerde de anlaşılacağı üzere ikiside ölmeyecektir. Zira gerçek hayatta da hamile olan Hafsa hatun yani Burçin Abdullah diziye bu şekilde devam edecek.

Fragmanda Ertuğrul Bey'e ölüm haberi gelen isimin ise Ares'in olduğu iddia ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul 106.bölüm 1ve 2.fragmanı






Yorumlar