Anasayfa /  Medya /  Dizi

4N1K İlk Aşk dizisinin 8. bölümü efsane olacak!

Dizinin sıkı takipçileri bu bölümün efsane olacağı fikrinde... Yapılan tahminler ise Yaprak'ın giderken Barış'ın yoluna çıkacağı ve onun gitmesine izin. Dizi Fragmanları, 4N1K İlk Aşk, Atakan Hoşgören, burak yörük, Cihan Şimşek, gözde mutluer, sina özer 4N1K İlk Aşk dizisinin 8. bölümü efsane olacak!

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2018 10:05

Dizinin sıkı takipçileri bu bölümün efsane olacağı fikrinde... Yapılan tahminler ise Yaprak'ın giderken Barış'ın yoluna çıkacağı ve onun gitmesine izin. Dizi Fragmanları, 4N1K İlk Aşk, Atakan Hoşgören, burak yörük, Cihan Şimşek, gözde mutluer, sina özer 4N1K İlk Aşk dizisinin 8. bölümü efsane olacak!

Bir izleyicinin “Allah’ın sen bu diziye Arka Sokaklar ömrü ver” sözü ise herkesi gülümsetiyor.

31 Ağustos Cuma akşamı Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan 4N1K İlk Aşk dizisinin 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

Dizinin takipçileri fragmanla ilgili yaptıkları yorumlarda, Cuma gününü iple çektiklerini ve sabırsızlıkla beklemekte olduklarını belirtiyorlar.

7. ve SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır. Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barışla ödeşmek ister ve ona “Benden bir iste ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

4N1K İlk Aşk dizisi konusu ve oyuncuları

4N1K İlk Aşk dizisinin başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar üstleniyor. 4N1K’nın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor. İşte, 4N1K İlk Aşk dizisi Fox TV ekranlarında 2018 yaz ayında yayınlanmaya başlanan bir gençlik dizisidir.

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında:


Yorumlar