Anasayfa /  Foto Galeri

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı!

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı! - Sayfa 1

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı!

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı! - Sayfa 2

Wall Street komisyoncusu John Gabriel, diyet yapmadan 99 kilo vermeyi başardı. Gabriel'in uyguladığı yöntem ise binlerce insanın kilo vermesine yardımcı oldu. İşte kilo vermek isteyenlere ilham olacak John Gabriel'in yöntemi!

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı! - Sayfa 3

Zaman içinde kilo almaya başlayan John, 2001 yılında 198 kiloya kadar çıktı. Birçok farklı diyet girişiminde bulunmuş, ünlü beslenme uzmanları ile çalışmış ancak bir türlü kilo vermeyi başaramamıştı. Bu diyet girişimlerinin yaşandığı sırada 5 kilo verdiyse onu 6 kilo olarak geri alıyordu John. John, fazla kiloları yüzünden hareket etmekte zorlanmaya başlamıştı. Yaptığı diyetler ona zarar olarak dönmesinin sonucunda John hayatının olumlu bir şekilde devam edebilmesi için ani kararlar aldı. Artık diyet yapmayacaktı. İnsan vücudunu araştırmaya karar veren John, hormonların, nörotransmiterlerin ve enzimlerin vücut ağırlığını nasıl etkilediğini okumaya başladı. Yaptığı çalışmalar sonucunda kilolarından kurtulmaya başlayan John'un sizlere de ilham olacak zayıflatan önerileri:

Diyet yapmadan 99 kiloyu verdi! İşte mucize zayıflamanın sırrı! - Sayfa 4

1. Diyetten tamamen vazgeçin Protein ve Omega-3 kaynaklarını tüketmeye özen gösterin. Vücudunuzun asıl ihtiyaç duyduğu eksiklikleri karşılayın. Sağlıklı yiyecekler ilk tercihiniz olmalı. Sindirim sorunu yaşadığınızda vücut kilo almaya başlar. Probiyotiklere ve fermente yiyeceklere hayatınızda yer verin. Bağırsak sağlığı son derece önemli. Bunun için lahana turşusu, hindistan cevizi kefiri gibi güçlü besinler tüketin.