Anasayfa /  Foto Galeri

Diyarbakır'da eşini yakan korkunç koca!

Diyarbakır'da eşinin kızgın yağ ile yaktığı Meral Müjdeci (38), Kocaeli’de ailesinin yanında kabusu atlatmaya çalışıyor. Müjdeci, tutuklanan ve boşanma davası açtığı kocasının en ağır cezayı almasını istedi. Cani kocanın olaydan sonra attığı mesaj pes dedirtti.

Diyarbakır'da eşini yakan korkunç koca! - Sayfa 1

Olay, pazar günü, Silvan ilçesine bağlı Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. İhsan Müjdeci, iddiaya göre, bir süredir şiddet uyguladığı, 12 yıllık eşi Meral Müjdeci ile kahvaltı yaptıktan sonra mutfağa giderek, yumurta yapacağını söyledi.

Diyarbakır'da eşini yakan korkunç koca! - Sayfa 2

Tencerede kızdırdığı yağı 2 çocuğunun gözünün önünde, eşinin üzerine döken İhsan Müjdeci, daha sonra tencereyle de darbetmeye başladı. Meral Müjdeci'nin bağrışlarını duyan komşularının ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da eşini yakan korkunç koca! - Sayfa 3

Yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, ilk müdahalenin ardından sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. İrfan Müjdeci ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Müjdeci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Meral Müjdeci de yanık tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Diyarbakır'da eşini yakan korkunç koca! - Sayfa 4

Ailesinin yanına Kocaeli’ye gelen Meral Müjdeci, adliyeye giderek, boşanma davası açtı. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde belirli aralıklarla tedavisi devam edecek olan Müjdeci, eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını, amacının kendisini öldürmek olduğunu öne sürdü.