Anasayfa /  Güncel

Diyanet’ten 'baldız' açıklaması sonrası şimdi de 'baby shower' çıkışı

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, 'baby shower' adı verilen etkinliklere tepki gösterdi. İşliyen, "Oynayacaksın, zıplayacaksın ya da güya mevlit dinleyince helal oluyor ya, rahatlıkla girip çıkabilirsin" dedi.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2021 17:08

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Ağrı'da 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' konferansına katıldı.

İşliyen, burada yaptığı konuşmada, 'insanlarda servet biriktirme çılgınlığının başladığını' öne sürdü. 'Baby shower' adı verilen organizasyonların yaygınlaştığına dikkati çeken İşliyen, şu eleştirileri dile getirdi.

"Dindar insanlar bir araya geliyor, bu 'baby shower' dedikleri organizasyonların giriş bileti 2 bin 500 lira, asgari ücret ise 2 bin 744 lira civarında. 2 saatlik bir programa gideceksin, oynayacaksın, zıplayacaksın ya da güya mevlit dinleyince helal oluyor ya rahatlıkla girip çıkabilirsin. Dışarıya çıkacaksın bir adamın 5 nüfusuna bakmak için bir ay boyunca kan ve ter içerisinde çalıştığı kadar bir ücret ödeyip çıkacaksın."

BABY SHOWER NEDİR?
Baby shower, doğuma kısa bir süre kala yapılan ve anne adayına maddi ve manevi destek olmak amacıyla düzenlenen organizasyonu ifade ediyor.  

Etiketler baby shower Diyanet
Yorumlar