Anasayfa /  Foto Galeri

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan hayranlarını üzdü! İşte Düzyatan'dan gelen mesaj...

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan hayranlarını üzdü! İşte Düzyatan'dan gelen mesaj... - Sayfa 1

Yakışıklı oyuncu "Yapımcı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bakalım kısmet çalışıyoruz ama şu an çok şekillenmiş bir şey yok" cevabını verdi.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan hayranlarını üzdü! İşte Düzyatan'dan gelen mesaj... - Sayfa 2

EN BÜYÜK HAYALİ... Hatta öyle kafasına takıyor ki pilot olmayı abisi onu pilot bir arkadaşıyla tanıştırıyor caydırmak için. Bu düşüncelerinden kurtulmak için de ortaokul ve lisede tiyatroya gitmeye karar veriyor. "Rahat olurum, aktivitelere gitmem, derslerden kaçarım." diye düşünüyor. Derken öyle olmadığını fark ediyor ve babasının da yardımıyla rolü kapıyor, oyun bittikten sonra insanların onu alkışlaması adeta onu büyülüyor.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan hayranlarını üzdü! İşte Düzyatan'dan gelen mesaj... - Sayfa 3

NURETTİN SÖNMEZ "Hey Gidi Koca Bamsı ! Kim bilir Bir Yerde, Bir Hâlde Yine Buluşur muyuz Seninle... Sen Olmak Çok Güzel, Çok Kuvvetli ve Çok Özeldi. Ben Nurettin Sönmez Şimdilik Gidiyorum. Sen Bamsı Beyrek Sonsuza Kadar Özel ve Güzel Kal. Muhabbetle; Elveda."

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan hayranlarını üzdü! İşte Düzyatan'dan gelen mesaj... - Sayfa 4

Driliş Ertuğrul dizisindeki başarılı performansı ile adından söz ettiren Engin Altan Düzyatan, arkadaşlarıyla vakit geçirdiği mekanın çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.