Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul 106. son bölüm: Saadettin Köpek ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 107. bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 106. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Ertuğrul, Konya'ya gitti. Saray'da Sultan, Ertuğrul'un Emir Nizamettin ile ilgili sözlerine inanmayarak ispat etmesini istedi. Yeni bölümde Saadettin Köpek ölecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 106. son bölüm özeti ve 107. bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2018 00:11

Diriliş Ertuğrul 106. bölüm ile TRT 1'de izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü seyreden vatandaşlar, Saadettin Köpek ölecek mi, sorusuna yanıt aramaya başladı. Diğer yandan Ertuğrul, Konya'da saraya gidiyor ve Ares'i şahit tutuyor. Saadettin Köpek'in ise hain olduğu anlaşılıyor. Peki, Saadettin Köpek ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 106. son bölümde neler yaşandı? İşte Diriliş Ertuğrul 106. son bölüm özeti ve 107. bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107. BÖLÜM FRAGMANI: SAADETTİN KÖPEK ÖLECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul'un 107. bölüm fragmanı yayınlandu. Fragmanda Ertuğrul Bey'in ithamları üzerine Sultan Alaaddin, Saadettin Köpek'in ölümüne onay veriyor. Sultanın muhafızları Saadettin Köpek'i zindana götürüyor. Sultanı son bir hamle ile etkilemek isteyen Emir Saadettin, 'Yalvarmamı bekleyenler sükutu hayale uğrayacak' diyor. Sultan sinirlenerek, 'Ölümün benim elimden olacak Saadettin' diyor. Saadettin Köpek Sultanın önünde diz çöküyor ve boynunu uzatıyor. Sultan herkesin bakışları arasında kılıcını çekiyor. Peki, Saadettin Köpek ölecek mi?

Merak edilen sorunun yanıtı gelecek bölümde belli olacak.

Diriliş Ertuğrul 107. yeni bölümüyle 21 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'da

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul Bey, Konya'ya Sultan'ın yanına gitmek için yola çıktı. Ertuğrul'un Alplerinden Melikşah Sulta'nın sefer öncesi orduyu denetlemeye gittiğini ve sarayda olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ertuğrul Ares'i ve Alpleri geride bırakarak eşi Halime Sultan ile önden yola koyuldu. Soluklanmak için mola verdikleri esnada Ertuğrul avlanmaya çıktı. Ormanda bulunan eşkiyalar, Halime Sultan'a saldırdı ancak Ertuğrul yetişti ve hepsini öldürmeyi başardılar.

Ertuğrul Bey, Çavdar Obası'nın Kayı Obası' na taşınması emri verdi. Turgut Ertuğrul Bey'in dediğinden farklı bir yerde karar kıldı ve hazırlıklara başladı. Bölgenin güvenliksiz olduğunu savunan Bamsı'yla Turgut tartıştı. Hayme Ana durumu Artuk Bey ile istişare ederek çözmelerini önerdi.





Ertuğrul ve eşi Halime Sultan Konya'ya vardı. Ertuğrul sarayda Emir Nizamettin'in ölümünü araştırmaya koyuldu. Obanın güvenliksiz olduğunu öğrenen Titan ve savaşçıları plan düzenledi ve obaya gitmek için yola koyulan Hafza Hatun ile Aslıhan Hatun'u kaçırdı. Hafza bu bölümde Bamsı'ya hamile olduğunu söylemişti.

Ertuğrul sarayda Sultanın huzuruna çıktı.

Alaaddin Keykubat'a tüm endişelerini anlattı. Ölen ve hain bilinen Emir Nizamettin'in haksızlığa uğradığını belirtti. Sultan Ertuğrul'a inanmadı ve ispat edemezsen bedeli ağır olur dedi.

Ertuğrul Saadettin Köpek'in hain olduğunu ispatlamak için esir getirdiği Ares'i Sultanın huzuruna çıkardı. Ares Saadettin Köpek ile yaptığı tüm ittifakı anlattı ve yaşananları itiraf etti.





DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107.BÖLÜM

SAADETTİN KÖPEK ÖLECEK Mİ?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi 106. bölümü ile yine nefesleri kesti. Selçuklu Hükümdarı Alaaddin Keykubat'ın tüm gerçekleri öğrendiği Diriliş Ertuğrul'un 106. bölümde neler oldu? 

Selçuklu Hükümdarı Alaaddin Keykubat kimdir?

Şüphelendiğin emirim kimdir? -Emir Saadettin’dir Sultanım…

“Sarayınızdaki hain, en küçük bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde Emir Saadettin’dir Sultanım! Devletimizin ve saltanatınızın ikbali için bunu söylemek boynumun borcudur. Takdir devletlunuzundur…”

Diriliş Ertuğrul 106. bölüm : Tekfur Ares Saadettin Köpek'in ipini çekti..

Saadettin Köpekle birlikte bir çıkar ortaklığı kurduklarını bu ihanetleri de bunun için tertiplediklerini nasıl tertip ettiklerini bütün ayrıntılarıyla anlattı. Ertuğrul Bey'in  söylediği gib saraydaki hainin Saadettşn Köğek olduğu ortaya çıktı. Tekfru Ares bu ifadeleri ile Saadettin Köpek'in ipini çekti..

“Ertuğrul Bey iddialarında haklıdır!”

“Bir daha sana sual etmeden konuşursan, kelleni burada alırım Saadettin!”





TURGUT'UN İNADININ FATURASI AĞIR OLDU

Aslıhan Hatun ve Hafsa Hatun Titan'a esir düştürler. Turgut'un obayı yanlış yere kurması ve Bamsı'yı dinlememesinin faturası ağır oldu.





Haber obaya geldiğinde Turgut'a tepkisi çok sert oldu!..  

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm nefes kesen sahneleriyle izleyicileri yine büyüledi. Halime ile Konya'nın yolunu tutan Diriliş Ertuğrul Selçuklu Hükümdarı'na gerçekleri anlatabilecek mi? İşte Mahperi Hatun ve pusuda bekleyen ihanetin tezahür ettiği anlar..

ERTUĞRUL GÖRDÜĞÜM EN TEHLİKELİ OĞUZ BEYİ

“Ertuğrul gördüğüm en tehlikeli Oğuz beyidir… Bir avuç obasıyla Moğollara da, Tekfurlara da karşı da bir ordu gibi savaşmıştır. Karacahisar’ ı fethetti… Sultanımızın Ertuğrul’a olan muhabbeti aşikarken, temkinli olmakta fayda var derim.”







TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 106. bölümü her bir sahnesi ile izleyicilerin nefesini kesti.

Halime ile Konya'nın yolunu tutan Diriliş Ertuğrul Selçuklu Hükümdarı'na gerçekleri anlatabilecek mi?

Yol boyunca bunun planlarını yapan Ertuğrul mola sırasında avlanmak üzere Halime'yi yalnız bıraktığı bir ara etrafı saran eşkiyaları Halime kılıcıyla işte böyle darmadağın etti. 





TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul 106. bölümü her anı ile nefes kesti. Halime ile Konya'nın yolunu tutan Diriliş Ertuğrul ihanetin kol gezdiği sarayda Selçuklu Hükümdarı'na gerçekleri anlatabilecek mi?..

İşte Muhyiddin İbnü'l-Arabî'den müthiş öğütler; "Düşmana karşı esas marifet..."





“Evlat, düşmana karşı hiddetli olmak marifettir. Lakin unutmayasın esas marifet, düşmanı kendi safına çekebilmektir.”







Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul , 106. son bölümü ile heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından Hafsa ve Aslıhan'ın dizideki akıbeti merak konusu oldu. Ertuğrul Bey'in Konya'da bulunması nedeniyle eli kolu bağlı kalan Kayı obasında neler yaşanacak? Hafsa Hatun ölecek mi? İşte tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul 106. son bölümde şok gelişme! Veda mı ediyor? 3.Fragman izle





TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamlarına ambargo koyan dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 106.bölüm 2.fragmanı yine nefes kesti.


Yorumlar