Anasayfa /  Foto Galeri

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık” video

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Evlilik teklifi yaptıktan sonra gelen 78 bin 137 liralık cezanın tümünü üstlenen damat, cezayı ödeyebilmek için gelin arabasını satılığa çıkarttı! Damat İsmail Göksu: “Keşke yapmasaydık”

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık” video - Sayfa 1

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık”

Antalya'da driftli evlilik teklifi organizasyonu sonrası 78 bin 137 lira ceza yiyen damat, ardı arkası kesilmeyen ceza kağıtları sonrası kendisine ait düğün arabasını satılığa çıkardı. 

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık” video - Sayfa 2

Cezayı ödeyebilmek için çok sevdiği otomobilini satıla çıkarmak zorunda kaldığını dile getiren İsmail Göksu, “Severek ciddi anlamda masraflar yapmıştım ama ayrılık vakti gelmiş sanırım. Keşke yapmasaydık” dedi.

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık” video - Sayfa 3

Antalya’nın Serik ilçesinde kız arkadaşına yaptığı driftli evlilik teklifi sonrası 78 bin lira ceza yiyen İsmail Göksu her şeye rağmen Gözde Yıldırım ile dünya evine girdi.

Dirftli evlilik teklifine gelen ceza, gelin arabasını sattırdı! Damat: “Keşke yapmasaydık” video - Sayfa 4

Çiftin bu yaşadıkları mutlu günlerin ardından gelen ceza kâğıtlarıyla sevinçleri yarım kaldı. İsmail Göksu, geçtiğimiz Ocak ayında uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Gözde Yıldırım’a okulun bahçesinde meşale ve konfetiler arasında diz çökerek evlilik teklifinde bulundu