Anasayfa /  Foto Galeri

Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler

Rıdvan Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş'ı değerlendirdi. İşte Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi.

Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş'ı değerlendirdi. İşte Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi.

Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler - Sayfa 2

Beşiktaş kazanırsa lider oluyor. Öncelikle sonuncu olan Kayserispor'dan başlayalım. Hakikaten sonuncu olacak bir takımmış. Gittikçe de geriye gidiyorlar. Bazen kötü oyun hakemi de rakibi de etkiler. Sahanın içindeki herkes kötü. Yardımcı hakemler de kötü.

Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler - Sayfa 3

Bir tane geri pas veriyor hakem. Bence yukarıdan uyardılar. Fırsat hoca fal açtı biri tuttu, biri tutmadı. kötü oyuna ayak uydurdu. ben penaltı pozisyonu için 'Penaltı değil' diyemem. VAR'ın görebileceği bir penaltı. Fırat Aydınus nasıl gördü anlamadım ama şikayet etmek de doğru değil. Tebrik etmek lazım. 

Dilmen'in Kayserispor Beşiktaş maçı değerlendirmesi: O penaltıları Beşiktaş'ın aleyhine vermezler - Sayfa 4

Sergen hoca çok sinirli. Sakin olması lazım. Sürekli itiraz halinde... O sakin olursa takım da sakin olur. Eksikler yüzünden birçok oyuncunun yeri değişti. Larin'i sağa attı. Burada sahneye çıkması gereken oyuncular forvet arkasında oynayanlar...