Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Dilipak'tan suç duyurularına sosyal medyadan yanıt ! Hemen sildi...

Köşe yazarlığı yapan Abdurrahman Dilipak, hakkındaki suç duyurusu haberleri ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Dilipak yaptığı paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Abone ol
Abone ol 07 Ağustos 2020 12:28

TRHaberler ÖZEL | Gazeteci Abdurrahman Dilipak'ın geçtiğimiz günlerdeki yazısında kullandığı 'fahişe' kelimesinin yankıları sürüyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, yaptığı açıklamada 81 il kadın kolu başkanının Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Abdurrahman Dilipak Lütfiye Selva Çam'ın yaptığı bu suç duyurusu açıklamasına sessiz kalmadı. Dilipak Twitter hesabından 'Topyekun saldırıya geçerken 81 kişi 312 imza ile yazsınlar suç duyurularını' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

PAYLAŞIMI HEMEN KALDIRDI

Abdurrahman Dilipak'ın yaptığı bu açıklamaya sosyal medyadan bir anda tepkiler ardı ardına gelmeye başladı. Gelen tepkilerin ardından Dilipak bu paylaşımını hemen kaldırdı.

İŞTE DİLİPAK'IN SİLDİĞİ O TWEET

YENİ PAYLAŞIM

Tepki çeken bu paylaşımı silen Dilipak yeni bir paylaşımda bulunarak 'İçimizdeki ıslah edicilerdenmiş gibi gözüken beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helal eder misin Allahım!' paylaşımında bulundu.

Kaynak: trhaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar