Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Dikkat! Milli Eğitim Bakanlığından ( MEB) TYP Bünyesine Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

MEB tarafından ilan edilen TYP bünyesine alınacak personel alım süresi ne zaman bitecek, şartları nelerdir? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan ilana göre TYP bünyesine yaklaşık olarak 1645 personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Açıklanan ilanın başvuru tarihleri sona ermesine sayılı günler kalırken bizlerde sizler için personel alım şartlarını derledik. İşte TYP bünyesine alınacak personel alım şartları

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2018 21:49

MEB tarafından ilan edilen TYP bünyesine alınacak personel alım süresi ne zaman bitecek, şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan TYP kapsamı içerisine alınacak personel alım ilanı yayınlandı. Yayımlanan ilanda bir çok personele ihtiyaç olunduğu ifade edilirken TYP bünyesinde çalışabilecek bir çok personelin alınacağı açıklaması yapıldı. Yapılacak olan başvurularda son güne yaklaşırken başvuracak adayların ellerini çabuk tutması gerektiği belirtidli. 

ADAYLAR İÇİN BELİRLENEN BAŞVURU DETAYLARI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Yalova ve Kayseri illerinde çalışabilecek personel alımı yapılacağı ifade edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklama yapılsa da 1645 kişiyi kapsayan personel alım ilanı İŞKUR üzerinden yayımlanarak başvuruların 7 Eylül tarihinde başladığı belirtildi. Kadrolu olarak çalışacak 1645 kişi personel alımları farklı pozisyonlar için en erken 10 Eylül en geçde 11 Eylül'de sona erecek başvuru sonuçlarından sonra açıklanacak.


Yorumlar