Anasayfa /  Foto Galeri

Dikkat! Meteororoloji tarih verip uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor...

Kış ayı etkisini gösterirken ülke genelinde hava sıcaklıkları giderek düşüyor. Yılın son günlerinde herkes kar yağışı gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji yaptığı son dakika uyarısı ile bazı bölgeleri yoğun kar yağışına karşı uyardı. İşte 17 Aralık Hava durumu

Dikkat! Meteororoloji tarih verip uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor... - Sayfa 1

Türkiye'nin özellikle doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları iyice düşerken kar yağışları da kendisini göstermeye başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, bu gece ve yarın Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in 1100 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı öngörülüyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Dikkat! Meteororoloji tarih verip uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor... - Sayfa 2

Öte yandan Meteoroloji'nin sitesinde yer alan verilere göre perşembe ve cuma günü yurt genelinde hava durumu tahminleri şöyle:

Dikkat! Meteororoloji tarih verip uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor... - Sayfa 3

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde bugün yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden yapılan diğer uyarıda ise Doğu Karadeniz'in doğusunda şiddetli fırtına beklendiği belirtildi.

Dikkat! Meteororoloji tarih verip uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor... - Sayfa 4

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in 1100 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı öngörülüyor.