Anasayfa /  Medya

Habertürk Yayın Yönetmeni'nden ayrılık açıklaması!

Habetürk ineternet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Barış Erkaya ayrılıkla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2018 04:28

Habertürk'te yayından kaldırılan Hulusi Akar haberin faturasının Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Barış Erkaya'ya kesildiği iddia edilmişti. Erkaya'dan konu ile ilgili açıklama geldi. Barış Erkaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Bazı medya sitelerinde kovulduğuma ilişkin iddialar doğru değildir." ifadelerini kullandı.

Erkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada ayrılma kararını kişisel nedenlerle aldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erkaya şu ifadeleri kullandı;

"KİŞİSEL SEBEPLERLE AYRILIYORUM"

"Bugün itibariylehaberturk.com 'daki 9 yıla yakın serüvenime kişisel sebeplerle son vermiş bulunuyorum. 9 yıl bir yayında ter akıtmak için oldukça uzun bir süre. Bu süre içerisinde aslında mesai arkadaşlarımla birlikte 9 yaşında bir çocuk büyüttüm. Gözümden sakındım, korudum, kolladım, 22 yıllık meslek hayatımda öğrendiklerimi ona öğretmeye de çalıştım ama ben de çok şey öğrendim ondan. Fakat duygusal bağım olan bu çocuğu büyütürken bu arada kan bağım olan da bir çocuğum oldu. Gazeteci çocuklarının talihsiz kaderi. İki çocuğumdan birini sanırım biraz fazla kayırdım. Kan bağım olan çocuğuma biraz haksızlık ettim. Şimdi ondan çaldığım zamanları biraz telafi edebilmek ara veriyorum."

"KOVULDUĞUM İDDİALARI DOĞRU DEĞİL"

"Çocuğumla vakit geçirmek istiyorum. Bazı medya sitelerinde kovulduğuma ilişkin iddialar doğru değildir. Tamamen kendi isteğimle ve konuşulan senaryolardan bağımsız olarak, bir süredir aklımda olan, çocuğuma vakit ayırma amacıyla bir süre gazetecilik hayatıma mola vermekten ibarettir. Bu vesileyle yolumun kesiştiği kesişmediği herkese ve Başta Sayın Kenan Tekdağ olmak üzere Ciner Medya Grubu'nun değerli yöneticilerine gruba ilk adımımı attığım 2010 yılından bugüne bana olan destekleri, inançları için çok teşekkür ediyorum. Bunun dışındaki hiçbir bilgi doğru değildir. Lütfen itibar etmeyiniz."


Yorumlar