Anasayfa /  Medya

"Fi Çi Pi" kadrosuna Armağan Oğuz da katıldı

Puhu TV'de yayınlanacak olan “Fİ Çi Pi” dizisinin kadrosuna Armağan Oğuz da katıldı. Oyuncu Armağan Oğuz kimdir?

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2017 20:11

Beyaz perdede 3.5 milyon izleyici bulan Dağ 2 filminde Baybars Yücel karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Armağan Oğuz, Ay Yapım’ın Puhu Tv’de yayınlanacak olan, başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı “Fİ Çi Pi” kadrosuna dahil oldu.



Göksel karakteri ile izleyici ile buluşacak olan oyuncu canlandıracağı karakter için çalışmalara başlarken aynı zamanda dizinin çekimlerine başladı.

Armağan Oğuz Biyografisi / Kimdir?

Armağan Oğuz 11 Şubat 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Küçüklüğünü İstanbulda geçiren ünlü oyuncu İstanbul Erkek Lisesinde okudu. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Best Model Of Türkiye birincilik ödülünü aldı. Yine 2008 yılında Best Model Of The Word ikincilik ödülünü kazanmıştır. Bu başarılarının ardından Newyork’a yerleşen yakışıklı oyuncu Armağan Oğuz New York Film Academy’de oyunculuk eğitimi almıştır. American Hollwood Film Akademisi mezunudur. Hem modellik kariyerini hem de oyunculuk kariyerini birlikte yürütmeyi başaran usta oyuncu başarısıyla ve karizmasıyla genç kızların sevgilisi olmuştur. 2012 yılında Türkiye’ye dönüş yaptı ve Yasemin Allen ile sevgili olmuştur.

Armağan Oğuz’un fiziksel özelliklerine baktığımızda boyu 190 cm, yakışıklı oyuncu 81 kilo ve göz rengine baktığımızda kahverengi olduğunu görüyoruz. Ünlü modelin saç rengi ise kahverengidir.

Karizmatik oyuncu Türkçe’nin yanı sıra Almanca ve İngilizce de bilmektedir.

gecce-dizioyunculari


Yorumlar