Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Dijital Mecralar Komisyonu’nda Angela Merkel'e hakaret etti!

Ankara Üniversitesi’nde 2008’de görev yaparken bir öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla soruşturma geçiren Akademisyen Levent Eraslan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda Merkel'e hakaret etti.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2021 11:43

Ankara Üniversitesi’nde 2008’de görev yaparken bir öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla soruşturma geçiren Akademisyen Levent Eraslan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda bir skandala imza attı.

Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberin göre; toplantıya katılan Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ile Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, milletvekillerine sunum yaptı.

 İnternetteki yanlış bilgilere örnek gösteren Eraslan, Almanya Başbakan Vekili Merkel için “Çirkinliğinden de tanırsınız” dedi.

 Eraslan Merkel’e yönelik sözünü, Komisyon Başkanı Hüseyin Yaman’ın, “Düzeltin lütfen” uyarısıyla geri aldı. Yaşları 7-12 arasında değişen kız çocuklarının fenomen olmak için Instagram ve TikTok gibi uygulamalar üzerinden yayınlar gerçekleştirdiğini savunan Eraslan, “Ülkemizde sosyal medya üzerinden canlı yayın terörü yaşanıyor. Kullanıcılar tarafından birbirlerine gönderilen çıplak resimler kayda alınıyor ve sonrasında kullanılıyor” diye konuştu.

Yorumlar