Anasayfa /  Güncel /  Gündem

DGS haşvuru ücret bilgisi ve ÖSYM kılavuzu açıklandı! Başvuru ekranı..

DGS başvuru ekranı ve başvuru kılavuzu, sınava girmek isteyen binlerce aday tarafından araştırılıyor. ÖSYM'nin bugün başlayacağını duyurduğu DGS başvuru sürecini yakından takip eden adaylar, DGS başvuru ücreti ne kadar, 2022 Dikey Geçiş Sınavı DGS başvuruları başladı mı, nasıl yapılır sorularına yanıt arıyor. İşte DGS başvuru kılavuzu ve ÖSYM başvuru ekranı ile sınav hakkında merak edilenlerin yanıtı!

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2022 09:42

DGS başvuru ücreti ve başvuru kılavuzu, 2022 Dikey Geçiş Sınavı'na başvurmak isteyen binlerce aday tarafından araştırılıyor. DGS başvuru ekranı üzerinden alınacak başvurular için süreç bugünden itibaren başladı. Açıköğretim Ön Lisans Programları'ndan ve Meslek Yüksekokulları'ndan mezun olarak on binlerce aday, temmuz ayında yapılacak olan DGS sınavına ilişkin araştırmaları hızlandırdı. Sınav çalışmalarına tam gaz devam eden adaylar, DGS başvuru ücreti ne kadar, 2022 Dikey Geçiş Sınavı başvuruları başladı mı, nasıl yapılır sorularıyla sınava ilişkin son açıklamaları takip ediyor. İşte ÖSYM'nin konuya ilişkin açıklamaları ışığında merak edilenlerin yanıtı ve ÖSYM DGS başvuru ekranı!

DGS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

DGS 2022 başvuru ücreti yayımlanacak olan kılavuz ile açıklanacak. Geçtiğimiz yıl DGS başvuru ücreti 150,00 TL olmuştu.

DGS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

DGS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sınava girmek isteyen adaylar, yayınlandığı zaman Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler.

Başvurular, elektronik ortamda alınacaktır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

DGS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar