Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Personel Başkanlığı: KPSS Şartsız 956 Sürekli İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre iki farklı sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2019 22:14

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı işçi alım ilanında çok sayıda pozisyonda alım yapacağını duyurdu. Alımlarda hem ilkokul mezunu hemde lise ve üniversite mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar bulunuyor.

Çok sayıda meslek grubunda yapılan alımlarda ilkokul ve lise mezunları için KPSS şartı talep edilmiyor. Bazı alımlar önlisans mezunları arasından yapılacak ve bu alımlarda adayların en az 60 KPSS puanına sahip olması gerekiyor.

Alım Yapılacak Kadrolar arasında çok sayıda ustalık isteyen kadronun yanında hizmet sınıfından personel pozisyonları bulunuyor.

TCDD SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda çeşitli pozisyonlarda 356 işçi alımı yapılacak.

İşçi alımlarına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek ve ilanda adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

Bunun yanında adayların başvurularını İŞKUR üzerinden bildireceğinin açıklandığı duyuruda ayrıca başvuruların 9 Nisan tarihinde başlayacağı da açıklandı.

İlanda yer alan açık kadrolar arasında 40 Liman Vinç Operatörü, 188 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, 42 Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü, 86 Treb Tekil İşçisi pozisyonları bulunuyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Yayımlanan MSB personel alım ilanına başvurular 29 Mart tarihine kadar devam edecek. Adaylar bu tarihe kadar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar.

TCDD personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar ise başvurularını 9 Nisan tarihinden sonra yine İŞKUR üzerinden yapacaklar.


Yorumlar