Anasayfa /  Foto Galeri

Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek anıta kırmızı karanfil bıraktı.

Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti - Sayfa 1

2011 yılından itibaren, her Mayıs ayının 27’sinde Kızılcahamam Ülkücü Şehitler Anıtı’nda ülkücü şehitleri Fatihalarla anmak üzere toplandıklarını belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu sene Covid-19 salgını ve sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bu anma toplantımızı mecburen sınırlı tutmak durumunda kaldık. Şehitlerimize manevi görevimizi elbette her fırsatta yerine getireceğiz.

Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti - Sayfa 2

Onların muhterem hatıralarını, kutlu mücadelelerini hasretle, hürmetle, hayranlıkla yad edeceğiz" ifadelerini kullandı

Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti - Sayfa 3

Ülkücü şehitlerin yurdu alçaklara uğratmayan kahramanlar ve fedakarlık burçları olduğunu ifade eden Bahçeli, "Bir davaya inanan, akıl ve kalbin kenetlenmesiyle bu inancını ifa eden, hayata, hadiselere, zamanın ve tarihin ruhuna ülküleriyle bakan, bununla da kalmayıp zalimlere ve hain emellere cesaretle meydan okuyan şehitlerimizin her damla kanı milli varlığımızın ebedi nişanesidir. Aziz şehitlerimiz haklı mücadelelerinin bedelini canlarıyla ödeyen fazilet, feraset, feragat timsalleridir" aktarımında bulundu.

Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti - Sayfa 4

Ülkücülerin Türk milletinin aleyhine kurgulanan hiçbir karanlık oyuna boyun eğmeyen, hiçbir tehdide diz çökmeyen, hiçbir saldırı ve suikasta "tamam" demeyen iman erleri olduğunu hatırlatan Bahçeli, şunları kaydetti: