Anasayfa /  Politika

Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı! İşte o anlara ait video

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib’de şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2020 14:06

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib’de şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İdlib'deki hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın cenaze törenine katıldı. MHP lideri Bahçeli'nin cenaze töreninde son günlerdeki skandal açıklamaları, İdlip konusunda Suriye rejimini adeta destekleyen sözleri ve PKK nın siyasi kanadı ile yaptığı işbirliği nedeniyle sık sık eleştirdiği Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı. O anlara ait video da ortaya çıktı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İdlib'deki hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın cenaze törenine katıldı. Bahçeli ile cenazeye katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı günün en çok konuşulan karesi oldu.

Sosyal medya Bahçeli-Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde çekilen fotoğrafını konuşuyor. MHP lideri, İdlib'de şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın cenazesinde kendisini selamlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bakışı günün karesi oldu.

Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül başta olmak üzere kabine üyeleri katıldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ELİNİ SIKMADI

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı öncesi MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisini selamlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile el sıkışmadı. Dün el sıkışmadığına dair fotoğraf çok konuşulmuştu. Bugün de o anlara ait görüntü ortaya çıktı.

İşte sosyal medyanın o çok konuştuğu fotoğraf;

 

Yorumlar