Anasayfa /  Medya /  Dizi

Destan 7.Bölüm Ful izle | Destan 8.Bölüm Fragmanı izle

Destan 7.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Destan 7.Bölüm Ful izle. Destan 8.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Destan 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Destan dizisinin yeni bölümü 25 Ocak Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Destan 7.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2022 00:50

Destan 7.Bölüm Ful izle | Destan 8.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Destan 8.Bölümde de ekrana kitleyecek

DESTAN 7.BÖLÜM FUL İZLE

DESTAN SON BÖLÜMDE NELR OLDU?

Balamir'in kan dökeceğini ve suçu Pençe'nin üzerine atacağını öğrenen Akkız, saraya döner. Alpagu Han'ın yarasını iyileştirmesi için Kün Ata'yı da yanında getirmiştir. Canına karşılık ise elinde iki koz vardır; Çolpah Hatun'un elindeki iki tutsak tegin. Oğullarını geri almak için gerekirse savaşmaya kararlı olan Alpagu Han'ın zırhını giymek isteyince fark ettiği şey, Akkız'ı ölümle karşı karşıya bırakır.

Alpagu Han'la tutsak teginler için fidye pazarlığı yapan Çolpan Han, Dağ ile Gök'ün ilişkilerinin yeni bir döneme girmesini sağlar ama anlaşma şartları, Temur'u da Günseli'yi de kahreder. Temur gemileri yakmaya kalkar. Günseli'nin hiç umulmadık birinden aldığı yardım teklifi ise Gök Hanlığı'nın başını çok büyük belaya sokar.

Akkız ile Batuga çok sarsıcı şeyler öğrendikleri bu süreçte birbirlerine iyice kenetlenir. Batuga bir yandan Akkız'ın canını kurtarmaya çalışırken bir yandan Akkız'la birlikte Balamir'i suçüstü yakalamak için bir plan yapar. Ancak Balamir bu sefer büyük oynamıştır ve herkesin hayatını değiştirecek planı mükemmel bir şekilde işlemektedir.

DESTAN SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar