Anasayfa /  Foto Galeri

Derbinin yankıları hala sürüyor... Soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı!

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Ezeli rakibine 20 yıl sonra sahasında mağlup olan Fenerbahçe'de derbinin yankıları hala sürüyor. Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanan derbinin ardından Fenerbahçe soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı.

Derbinin yankıları hala sürüyor...  Soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı! - Sayfa 1

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray derbisi itirafı geldi. 3-1 kaybedilen ve uzun süren Kadıköy'deki yenilmezlik serisi son bulan sarı-lacivertli takımda futbolcular, Galatasaray'ın maça çok iyi hazırlandıklarını dile getirdiler.

Derbinin yankıları hala sürüyor...  Soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı! - Sayfa 2

SON 3 SAAT KALAYA KADAR KADRO NET DEĞİLDİ! 
Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray derbisinin başlamasına son 3 saat kalaya kadar kanatlarda oynayacak isimler konusunda kararını vermemişti.

Derbinin yankıları hala sürüyor...  Soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı! - Sayfa 3

DENİZ YERİNE TOLGA'NIN OYNAMASI FUTBOLCULARI YANILTTI 
Fenerbahçeli futbolcular hafta içindeki idmanların ardından sol kanatta Deniz Türüç'ün oynamasını beklerken, Ersun Yanal'ın o mevkide Tolga Ciğerci'yi oynatması takım psikolojisine yansıdı. Takımdaki futbolcular bu hamleden sonra bu kadar defansif bir kadro çıktığımıza göre ilk amacımız yenilmemek düşüncesini ortaya çıkarttı.

Derbinin yankıları hala sürüyor...  Soyunma odasında konuşulanlar basına sızdı! - Sayfa 4

DERBİ ÖNCESİ HİÇ ÖZEL HAZIRLIK YAPILMADI 
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe cephesinde teknik direktör Ersun Yanal, hiç özel hazırlık yaptırmadı. Deneyimli teknik adam, motivasyon konuşmasına dahi gerek görmedi, "Ne yapman gerektiğini biliyorsun", "Sorumluluk sende" gibi cümlelerle öğrencilerini sahaya yolladı!