Anasayfa /  Foto Galeri

Derbi sonrası sessizliğini bozdu! Ersun Yanal'dan yönetime olay sözler

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a evinde 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de çalkantılı bir süreç yaşanıyor. İstifası beklenen Ersun Yanal, 'devam' kararı alırken bu isteğin yönetimden geldiği öğrenildi. Galatasaray maçının ardından yönetimle görüşen Ersun Yanal'ın görevine devam edeceği belirtildi. Yanal, yaşanan olumsuz sürecin kendi hatası olmadığını savunarak Ali Koç ve Comolli için sert sözler söyledi. İşte Fenerbahçe'de yaşananlar...

Derbi sonrası sessizliğini bozdu! Ersun Yanal'dan yönetime olay sözler - Sayfa 1

Galatasaray yenilgisi sonrası Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sarı lacivertli camia kelimenin tam anlamıyla bir yıkım yaşıyor ve çıkış yolu arıyor.

Derbi sonrası sessizliğini bozdu! Ersun Yanal'dan yönetime olay sözler - Sayfa 2

Ali Koç başkanlığında 2. hayal kırıklığı dönemini yaşayan sarı lacivertli kulüpte gözler yönetime ve teknik heyete çevrildi. Ve sorular birbiri ardına gelmeye başladı...

Derbi sonrası sessizliğini bozdu! Ersun Yanal'dan yönetime olay sözler - Sayfa 3

Ersun Yanal devam edecek mi, bırakacak mı? Ali Koç-taraftar tartışması nasıl sonlanacak? Yeni sezonda nasıl transferler yapılacak? Bu ve benzer sorular yanıtlarını bekliyor.

Derbi sonrası sessizliğini bozdu! Ersun Yanal'dan yönetime olay sözler - Sayfa 4

SEZON BAŞINDA 'KADRO YETERSİZ TRANSFER YAPIN' DEDİM 
Hürriyet'in haberine göre Ersun Yanal görevi bırakmıyor. Yönetim kurulu görevine son vermez ya da istifaya zorlamazsa bırakmaya da niyeti yok. "Daha yapacak çok işimiz var." Yanal bu sözlerle göreve devam edeceğini söylüyor.