Anasayfa /  Foto Galeri

Derbi öncesi Fenerbahçe'de isyan! 5 futbolcudan Erol Bulut'a tavır

Kadıköy'de önceki gün Gençlerbirliği'ne karşı alınan yenilgi Erol Bulut'u eleştiri oklarının hedefine koyarken, Fenerbahçe'deki birçok gerçek de ortaya çıkmaya başladı..

Derbi öncesi Fenerbahçe'de isyan! 5 futbolcudan Erol Bulut'a tavır - Sayfa 1

Sezon başından bu yana futbolcularıyla iletişim sıkıntısı yaşadığı konuşulan Bulut'un öğrencileriyle mesafeli duruşu sahaya da yansıdı. Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin ve teknik kadrodaki Volkan Demirel, bu konuda devreye girdi, oyuncuların şikayetlerini ve beklentilerini dinleyen isimlerdi.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de isyan! 5 futbolcudan Erol Bulut'a tavır - Sayfa 2

Bulut ile mesafeli olan futbolcuların büyük çoğunluğu kendi aralarındaki konuşmalarda genç hocayı sevmediklerini dahi dile getirmeye başladı.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de isyan! 5 futbolcudan Erol Bulut'a tavır - Sayfa 3

46 yaşındaki teknik adamla yola devam etmek istemeyen Fenerbahçeli oyuncular, sezon başından bu yana ilk 11 konusunda da istikrar sağlanmamasına tepki gösteriyor. 11'de oynayıp, sonraki haftada yedek kulübesine çekilen futbolcular, kendilerine ikna edici bir gerekçe sunulmamasına isyan ediyor.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de isyan! 5 futbolcudan Erol Bulut'a tavır - Sayfa 4

Kendisini hazır hisseden birçok futbolcu, neden 11'de şans bulamadığı konusunda teknik heyetten bilgi almak istiyor. Ancak genç hoca, küsme noktasına gelen isimlerle ne takım içinde ne de özel konuşuyor. Onlara kadroya girememesinin sebeplerini açıklamıyor, motive edici sözler de sarf etmiyor.