Anasayfa /  Güncel

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son depremler

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 28 Eylül son depremler listesi ve meydana geldikleri bölgeler.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2020 13:53

Deprem mi oldu? Vatandaşlar bulundukları bölgede deprem olup olmadığını araştırıyor. 24 Eylül'de Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem İstanbulluları tedirgin etmişti. Büyük depremin habercisi olarak gösterilen depremin ardından vatandaşlar deprem olup olmadığını sorgulamak için AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesini kontrol ediyorlar. Peki 28 Eylül 2020 deprem meydana geldi mi?

SON DEPREMLER 28 EYLÜL 2020

EGE'DE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.12'de kaydedilen depremin merkez üssüne en yakın yerleşim yerleri 17,20 kilometreyle Yunanistan'ın Aynoroz bölgesi ve 109,46 kilometreyle Gökçeada oldu. 

Yer sarsıntısı 37,57 kilometre derinlikte gerçekleşti.

 

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar