Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Deprem bölgesine giden Uğur Dündar canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Ağlayarak anllattı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem bölgesine giden gazeteci Uğur Dündar, bir din görevlisiyle yaptığı sohbeti anlattı. Sözleri boğazında düğümlenen Dündar, gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşananları ağlayarak anllattı!

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2023 14:05

Son dakiaka haberi: Deprem bölgesine giden Uğur Dündar canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Yaşananları ağlayarak anllattı!

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen afetin yaralarını sarmak için Türkiye ve dünya yaraları sarmak için seferber oldu. tv100 ekibi de depremin merkez üssü Kahramanmaraş'tan yayınlarla olan biteni aktardı.

"Abi ben bunu cami cemaatinden topladım, bunu harcayamıyorum. Dönünce hepsine iade edeceğim"
Deprem bölgesinde yapılan canlı yayın sırasında gazeteci Uğur Dündar, "bu insanların iyiliğini anlatan çok çarpıcı çok etkilendim diyerek bir olayı paylaştı:

"Başka kentten gelen bir din görevlisi hiç uyumadan cesetleri kefenliyor ve defnedilmesi için imkan sağlıyor. Elini cebine attı, 100 liradan oluşan tomar para. ‘Abi ben bunu cami cemaatinden topladım, bunu harcayamıyorum. Dönünce hepsine iade edeceğim’ dedi. Bir din görevlisi kardeşim bunu söylüyor. İnsanlar metanet içinde ama dokunduğun zaman başını omzuma koyup hüngür hüngür ağlayanlar oldu. Sarılıp bir ağabeyine sarılır gibi…" dedi. “Daha fazla konuşamayacağım” diyen Dündar gözyaşlarına hakim olamadı. 

Yorumlar