Anasayfa /  Güncel

Deprem bölgelerine Binance 100 dolarlık BNB yardımı nasıl alınır?

Kripto para borsası Binance Türkiye'de deprem bölgesinde bulunan tüm kullanıcılara 100 dolar bağış yardımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2023 19:00

Kripto para borsası Binance Türkiye'de deprem bölgesinde bulunan tüm kullanıcılara 100 dolar bağış yardımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Binance, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan depremlerden en çok etkilenen bölgelerde bulunan tüm Binance kullanıcılarına 100’er dolar değerinde BNB’yi airdrop ile dağıtacak.

Depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde olan, bağıştan faydalanacak kullanıcılar 6 Şubat’tan önce tamamlanmış olan Proof of Address (POA-Adres İspatı) yöntemiyle belirlenecek.

TOPLAM 5 MİLYON DOLARLIK BAĞIŞ
Binance tarafından yapılacak toplam bağış miktarının 5 milyon dolar (veya 94.155.500 TRY) olacağı düşünülüyor.

BİNANCE BAĞIŞ YARDIMI NASIL ALINIR?
Binance 100 dolarlık BNB bağışı için herhangi bir yere başvurmanız gerekmiyor. Eğer hesabınızın POA yöntemiyle bu 10 şehirden birinde olduğu hesaplanırsa 100 dolarlık yardımı almaya hak kazanacaksınız.

BİNANCE CEO'SUNDAN AÇIKLAMA
Binance kurucusu ve CEO’su CZ, "Türkiye’de yakın zamanda gerçekleşen depremler çok fazla insan ve topluluğun üzerinde yıkıcı etkiler bıraktı. Çabalarımızın etkilenenleri biraz olsun rahatlatmasını umuyoruz. Ayrıca, endüstrideki paydaşlarımızı bir kez daha bu kriz zamanlarında bir araya gelip yardım eli uzatmaya davet ediyoruz.

Ekibimiz, Türkiye’de yer alan Binance kullanıcılarını ve ailelerini güvende tutmak ve gereken yardımı sağlamak için üzerine düşeni yapmaktadır. Binance bu zor zamanlarda kullanıcılarımızın yanındadır. Ek olarak, Türkiye'de bulunan topluluğumuza yardım etmek için gereken desteği verebilmek adına çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar