Anasayfa /  Spor

Denizlispor'a galibiyet son dakikalarda geldi !

Süper Lig'in 12. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2019 17:08

Süper Lig’in 12. haftasında Yukatel Denizlispor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanarak iç sahadaki kötü gidişe dur dedi.

Sezonun ilk haftasında Galatasaray’ı mağlup ettikten sonra iç sahada oynadığı 4 maçı da kaybeden Ege temsilcisi, 86. dakikada Oscar Estupinan’ın golüyle Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçti.

90. dakikada ise hakem Halil Umut Meler, Talbi’nin ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesi sonrasında VAR ekranına başvurdu. Pozisyonu izleyen Meler, ev sahibi takım lehine beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen Murawski, takımın penaltıcısı Rodallega ile konuştuktan sonra penaltıyı kullanarak skoru 2-0’a getirdi.

Halil Umut Meler, 72. dakikada Çaykur Rizespor lehine verdiği penaltıyı ise VAR’dan kontrol ettikten sonra iptal etti.

Denizlispor bu galibiyetle bu sezon iç sahada 2. kez kazanarak 14 puana yükselirken; deplasmanda üst üste 4. kez kaybeden Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor ligin 13. haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşacak. Denizlispor ise deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacak.

 

 

Yorumlar