Anasayfa /  Spor

Denizlispor - Başakşehir maç sonucu : 1 - 1 özet

Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Yukatel Denizlispor'a konuk olan Medipol Başakşehir öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayınca zorlu deplasmandan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve ligde 3 maçtır süren galibiyet serisi sona ermiş oldu.

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2019 18:38

Süper Lig 14. haftasında zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir, zorlu Yukatel Denizlispor deplasmanına konuk oldu ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 54. dakikasında Gael Clichy’nin pasını değerlendiren Edin Visca, Başakşehir’i 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Ancak golün şokunu çabuk atlatan ev sahibi Denizlispor, dakikalar 60’ı gösterirken Modou Barrow’un golüyle skoru 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünden sonra üstünlük için bastıran Denizlispor, 90+6’da yine Barrow ile gole çok yaklaştı ancak takımının tek golünü atan Gambiyalı futbolcu direği geçemedi.

Denizlispor’un üstün bir futbol sergilediği ve birçok net fırsattan yararlanamadığı maçta başka gol olmayınca mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanan Başakşehir, Denizlispor beraberliği ile 26 puana ulaşırken Denizlispor puanını 18 yaptı.

Denizlispor gelecek hafta Trabzonspor’a konuk olurken Medipol Başakşehir sahasında Konyaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar