Anasayfa /  Spor

Denizlispor 0 - 1 Kayserispor

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Denizlispor ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. Denizlispor - Kayserispor maçını canlı olarak haberimizden takip edebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2020 13:33

Denizlispor 0 - 1 Kayserispor / CANLI

90'Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Yukatel Denizlispor: 0 - Hes Kablo Kayserispor:

90'Bernard Mensah, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

90'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

90'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Sedat Şahintürk ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

90'Sedat Şahintürk ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.90'Yukatel Denizlispor takımından Özgür Çek sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

90'Yukatel Denizlispor, Sedat Şahintürk ile köşe vuruşu kullanıyor.

90'Yukatel Denizlispor takımından Mustafa Yumlu tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

90'Hes Kablo Kayserispor, Ben Rienstra ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

90'Ceza sahasının çaprazında Brice Dja Djedje, Sedat Şahintürk tarafından faule maruz kalıyor.

89'Yukatel Denizlispor, Recep Niyaz ile köşe vuruşu kullanıyor.

89'Sedat Şahintürk atak yönüne göre sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan kaleye şut çekiyor, kaleci Silviu Lung kurtarıyor.

89'Olcay Şahan rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

89'Yukatel Denizlispor takımından Sedat Şahintürk sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

89'Yukatel Denizlispor, Sedat Şahintürk ile köşe vuruşu kullanıyor.

87'Bu dakikada Hes Kablo Kayserispor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Bernard Mensah

86'Yukatel Denizlispor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Zeki Yavru.

86'Hes Kablo Kayserispor takımında Bernard Mensah orta saha çizgisine yakın bir noktada topu eliyle kontrol ediyor.

86'Yukatel Denizlispor, Radoslaw Murawski ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.86'Radoslaw Murawski, Gustavo Campanharo tarafından faulle durdurulduğu için Yukatel Denizlispor orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.86'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Hes Kablo Kayserispor adına Gustavo Campanharo kullanacak.

86'Hugo Rodallega ile Gustavo Campanharo arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Hugo Rodallega. Yarı alanın ortalarından Hes Kablo Kayserispor takımı oyuna başlayacak.

85'Hes Kablo Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Muris Mesanovic çıkıyor ve yerine Ben Rienstra oyuna giriyor.

83'Sağ çaprazdan Radoslaw Murawski ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.81'Yukatel Denizlispor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Zeki Yavru geçiyor.

81'Mario Situm ile Zeki Yavru arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mario Situm. Taç çizgisine yakın bir bölgede Yukatel Denizlispor takımı oyuna başlayacak.

80'Hes Kablo Kayserispor takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Diego Angelo geçiyor.

80'Emre Taşdemir, ceza sahasının çaprazında Hadi Sacko tarafından faulle durduruluyor.

79'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Zeki Yavru ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.78'Hes Kablo Kayserispor takımında oyuncu değişikliği; Pedro Henrique oyundan çıkarken Mario Situm oyuna giren isim.

78'Yukatel Denizlispor takımından Sedat Şahintürk sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

77'Yukatel Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marc Kibong Mbamba çıkıyor ve yerine Sedat Şahintürk oyuna giriyor.

76'Yukatel Denizlispor takımından Hugo Rodallega tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

74'Hes Kablo Kayserispor takımı Bernard Mensah ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Bernard Mensah tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

74'Hes Kablo Kayserispor takımından Emre Taşdemir sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

72'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Yukatel Denizlispor adına Özgür Çek kullanacak.

72'Hugo Rodallega, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Cristian Sapunaru tarafından faule maruz kalıyor.

71'Hes Kablo Kayserispor takımından Emre Taşdemir ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

70'Hes Kablo Kayserispor, Diego Angelo ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

70'Bernard Mensah, Hadi Sacko tarafından faulle durduruluyor. Hes Kablo Kayserispor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.69'Golün asistini yapan isim Bernard Mensah.

69'GOOOLL!! Cristian Sapunaru takımını öne geçiren golü atıyor.

69'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Bernard Mensah ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

69'Bernard Mensah ile Hes Kablo Kayserispor takımı köşe vuruşu kullanacak.68'Hes Kablo Kayserispor takımından Artem Kravets ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67'Olcay Şahan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

67'Yukatel Denizlispor takımından Özgür Çek sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.66'Özgür Çek ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.

66'Yukatel Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ismail Aissati çıkıyor ve yerine Recep Niyaz oyuna giriyor.

66'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

66'Yukatel Denizlispor, Zeki Yavru ile köşe vuruşu kullanıyor.

65'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

65'Yukatel Denizlispor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Zeki Yavru geçiyor.64'Gustavo Campanharo - Ismail Aissati mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Yukatel Denizlispor lehine faul kararı veriyor.

62'Olcay Şahan, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Silviu Lung kurtarıyor.62'Yukatel Denizlispor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Mustafa Yumlu geçiyor.

62'Olcay Şahan, Muris Mesanovic tarafından faulle durduruluyor. Yukatel Denizlispor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

61'Yukatel Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oscar Estupinan çıkıyor ve yerine Olcay Şahan oyuna giriyor.

58'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57'Sol çaprazdan Emre Taşdemir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

55'Diego Angelo, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Adam Stachowiak kurtarıyor.

52'Yukatel Denizlispor takımında Özgür Çek faul yapıyor.

50'Pedro Henrique ofsayta yakalanıyor.

49'Yukatel Denizlispor takımından Ismail Aissati sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

49'Ismail Aissati ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.

48'Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

47'Yukatel Denizlispor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Zeki Yavru geçiyor.

47'Hes Kablo Kayserispor takımında Emre Taşdemir faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Hugo Rodallega.

46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

44'Oscar Estupinan penaltı noktası çevresinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

43'Yukatel Denizlispor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Adam Stachowiak.

43'Mustafa Yumlu, altıpas üzerinde Muris Mesanovic tarafından faulle durduruluyor.

43'Hes Kablo Kayserispor takımından Miguel Lopes sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

41'Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Özgür Çek ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

41'Yukatel Denizlispor takımından Ismail Aissati sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

40'Hadi Sacko ceza sahası içinde altıpas üzerinde ofsayta yakalanıyor.

38'Hes Kablo Kayserispor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Hes Kablo Kayserispor adına Cristian Sapunaru kullanacak.

38'Brice Dja Djedje, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Radoslaw Murawski tarafından faulle durduruluyor

.38'Yukatel Denizlispor takımından Özgür Çek sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

35'Yukatel Denizlispor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Mustafa Yumlu geçiyor.

35'Hes Kablo Kayserispor takımında Gustavo Campanharo faul yapıyor.

35'Bernard Mensah ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

35'Hes Kablo Kayserispor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bernard Mensah.

34'Yukatel Denizlispor takımında Oscar Estupinan faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Bernard Mensah.

33'Yukatel Denizlispor, Adam Stachowiak ile serbest vuruş kullanacak.

33'Ceza sahası içerisinde Hes Kablo Kayserispor takımında Artem Kravets faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Oğuz Yılmaz. Yukatel Denizlispor oyuna serbest vuruşla başlayacak.

33'Bernard Mensah ile Hes Kablo Kayserispor takımı köşe vuruşu kullanacak.

33'Ceza sahası içinde topla buluşan Bernard Mensah, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Adam Stachowiak kurtarıyor.

32'Yukatel Denizlispor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Özgür Çek geçiyor.

32'Özgür Çek, Miguel Lopes tarafından faulle durduruluyor. Yukatel Denizlispor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

31'Sol çaprazdan Pedro Henrique ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

30'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru sağ kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

30'Yukatel Denizlispor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Zeki Yavru.

30'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Hadi Sacko, Pedro Henrique tarafından faule maruz kalıyor.

28'Yukatel Denizlispor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Adam Stachowiak.

28'Ceza sahası içerisinde Hes Kablo Kayserispor takımında Artem Kravets faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Mustafa Yumlu. Yukatel Denizlispor oyuna serbest vuruşla başlayacak.

28'Hes Kablo Kayserispor adına şanssız an Miguel Lopes tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

27'Sol çaprazdan Emre Taşdemir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor

.27'Muris Mesanovic önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor

.25'Sol çaprazdan Özgür Çek ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

25'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Özgür Çek ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

24'Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Yukatel Denizlispor adına Ismail Aissati kullanacak.

24'Gustavo Campanharo ile Radoslaw Murawski arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Gustavo Campanharo.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Yukatel Denizlispor takımı oyuna başlayacak.

24'Bernard Mensah ile Hes Kablo Kayserispor takımı köşe vuruşu kullanacak.24'Hes Kablo Kayserispor takımından Emre Taşdemir sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

24'Hes Kablo Kayserispor takımının ceza sahasının hemen dışında kazandığı serbest vuruş için topun başına Emre Taşdemir geçiyor.

23'Muris Mesanovic, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Özgür Çek tarafından faulle durduruluyor.

22'Hes Kablo Kayserispor takımından Emre Taşdemir sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

12'Hes Kablo Kayserispor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Hes Kablo Kayserispor adına Diego Angelo kullanacak.

12'Bernard Mensah, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Marc Kibong Mbamba tarafından faule maruz kalıyor.

12'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

10'Ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşu Yukatel Denizlispor adına Özgür Çek kullanacak.

10'Ceza sahasının çaprazında Özgür Çek, Muris Mesanovic tarafından faule maruz kalıyor.

10'Hes Kablo Kayserispor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Gustavo Campanharo.

10'Brice Dja Djedje, Radoslaw Murawski tarafından faulle durduruluyor. Hes Kablo Kayserispor, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

9'Bu dakikada Hes Kablo Kayserispor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Bernard Mensah7'Bu dakikada Hes Kablo Kayserispor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Pedro Henrique

7'Hes Kablo Kayserispor, Bernard Mensah ile köşe vuruşu kullanıyor.

6'Ceza sahası içinde topla buluşan Hadi Sacko, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

6'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

6'Zeki Yavru ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.

5'Yukatel Denizlispor takımından Hadi Sacko şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

4'Rakip yarı alanın ortalarında Muris Mesanovic için ofsayt bayrağı kalkıyor.

3'Oscar Estupinan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

3'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Denizlispor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ile İlker Takpak üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Aydın olacak.

Denizlispor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 14.00'dan itibaren beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmayı dilerseniz Spor Arena Canlı Anlatım Servisi farkıyla 3 boyutlu olarak anbean takip edebilirsiniz.

Denizlispor - Kayserispor maçının ilk 11'leri

Denizlispor XI: Stachowiak, Zeki, Mustafa, Oğuz, Özgür, Kibong, Murawski, Aissati, Sacko, Estupinan, Rodallega.

Kayserispor XI: Lung, Lopes, Sapunaru, Diego, Emre, Campanharo, Kravets, Djedje, Mensah, Henrique, Mesanovic.

Yorumlar