Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın fişi çekildi! Vurgun dizisi hakkında flaş karar

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın fişi çekildi! Vurgun dizisi hakkında flaş karar - Sayfa 1

FOX TV'de büyük umutlarla yayın hayatına başlatılan Vurgun dizisi hakkında gündemi sarsan bir karar alındı. Başörtülü kadınlara taciz iddiasıyla gündeme gelen Deniz Çakır ve alkollü içecekler kaldırılsın dedikten sonra mekanında alkol satışı yaptığı öğrenilen Erkan Petekkaya'nın buluştuğu Vurgun dizisinin sevenlerine kötü haber geldi. Yayınlandığı 5 bölümle FOX TV'yi reytinglerde memnun edemeyen dizi hakkında flaş bir karar alındı.

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın fişi çekildi! Vurgun dizisi hakkında flaş karar - Sayfa 2

Usta yönetmen Altan Dönmez'in 3. bölümünde seti terkederek kadrodan çıkmasının ardından belini toparlayamayan dizi hakkında erken final kararı verildi. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 6. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın fişi çekildi! Vurgun dizisi hakkında flaş karar - Sayfa 3

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın yanı sıra Emre Kınay, Begüm Birgören ve Altan Erkekli'yi de kadrosunda barındıran Vurgun dizisi, bu kararıyla sevenlerini adeta yıktı. Reyting yarışında Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun dizilerinin gerisinde kalan diziye FOX TV daha fazla katlanamadı.

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın fişi çekildi! Vurgun dizisi hakkında flaş karar - Sayfa 4

Peki Vurgun dizisinde son bölüm ne oldu? Kemal Reyhan’ın Vedat’la neden evlendiğine dair ipin ucunu çekmiştir. Artık Reyhan’ın sözlerinde başka derinlikler olduğunun farkına varır.