Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Akkaya'nın velayet savaşı! Kızının bikinili fotoğraflarını paylaşınca...

İş insanı Cengiz Efe Önbilgin'in, 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının bir firmanın reklamında yer aldığı ve sosyal medyada paylaşıldığı iddiasıyla kızının annesi Deniz Akkaya'ya karşı açtığı velayetin düzenlenmesi davasında "tanık" dinlendi. Tanık, " Bu fotoğrafları annesi (Deniz Akkaya) kendi sayfasında da paylaştı ama ticari amaçla paylaştığını düşünmüyorum" dedi.

Deniz Akkaya'nın velayet savaşı! Kızının bikinili fotoğraflarını paylaşınca... - Sayfa 1

Yurtdışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin, Deniz Akkaya ile ilişkisinden doğan 11 yaşındaki kızının bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması ile ilgili eski partnerine dava açmıştı. 

Deniz Akkaya'nın velayet savaşı! Kızının bikinili fotoğraflarını paylaşınca... - Sayfa 2

Akkaya'nın çocuğun fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılmasını talep etmişti.

Deniz Akkaya'nın velayet savaşı! Kızının bikinili fotoğraflarını paylaşınca... - Sayfa 3

FOTOĞRAFLARIN KALDIRILMASINI İSTEMİŞTİ

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Efe Önbilgin, dilekçesinde Deniz Akkaya ile yaşadığı birlikteliğinden 2009'da Ayşe adında bir çocuklarının olduğunu belirtmişti.Daha sonra ilişkilerinin bitmesi üzerine karşılıklı açılan davalarla hukuki sürecin devam ettiği belirtilen dilekçede "Her ne kadar velayeti kendisinde olmasa da çocuğun gelişiminde Efe Önbilgin'in de söz hakkı vardır.

Deniz Akkaya'nın velayet savaşı! Kızının bikinili fotoğraflarını paylaşınca... - Sayfa 4

Instagram'da 760 bin takipçisi olan, reklam ve ticari amaçlı mayo ve bikinilerle poz veren Deniz Akkaya, küçük Ayşe'yi de bikinili halde bir firmanın reklamlarında kullanmıştır. Küçük kızın bikinili fotoğraflarını istismara açık bir şekilde sosyal medya hesabından yayınlamıştır. Küçük kızın bu fotoğrafları sosyal medyada birçok tepkilere neden olmuştur. Öncelikle Deniz Akkaya'nın çocuğun menfaati için görsellerini sosyal medyada kullanmasının durdurulmasını ve ticari amaçlı kullanmasının yasaklanmasını talep ediyoruz" demişti.