Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Akkaya cezaevine girdi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile davalık olan Deniz Akkaya, tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle üç gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Sunuculuğunu yapacağı magazin programının ilk bölümüne çıkamayan eski manken, teslim olmaya giderken görüntülü olarak yayına bağlandı.

Deniz Akkaya cezaevine girdi - Sayfa 1

Selin Ciğerci, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini duyurmuştu. Deniz Akkaya, söz konusu açıklamaya sert tepki göstermişti. Bunun üzerine Ciğerci, kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Akkaya hakkında üç ay tedbir kararı aldırmıştı.

Deniz Akkaya cezaevine girdi - Sayfa 2

Kararı ihlal eden 44 yaşındaki eski mankenin zorlama hapsi istenmişti. Deniz Akkaya, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye karşı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle ceza almıştı.

Deniz Akkaya cezaevine girdi - Sayfa 3

Deniz Akkaya, "programdaki sözlerinin eleştiri sınırları içerisinde yer aldığını" belirterek karara itiraz etmişti. Ancak itirazı reddedilen bir çocuk annesi eski mankenin, cezaevine gireceği kesinleşmişti.

Deniz Akkaya cezaevine girdi - Sayfa 4

CANLI YAYIN YAPTI 
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrılan Arto'nun yerine gelen ve bugün yeni sezona başlayacak olan Akkaya, programın ilk bölümüne katılamadı.