Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Dengi Dengine 1.Bölüm İzle

Dengi Dengine 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan 5 bölümlük mini 3-7 Haziran arası bayram haftasında her akşam 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 03:50

Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Dengi Dengine 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan ve Murat Kekilli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Dengi Dengine 1.Bölümde izleyici ile buluşacak



DENGİ DENGİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Arkadaşları Toprak’ı elim bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora; bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlarlar. Ancak bu uğurda para kazanmaları ve çekecekleri kliple festivale kabul edilmeleri gerekmektedir. İş arama serüvenleri tuhaf bir rektör olan Niyazi’nin odasında son bulur. Niyazi’nin teklifiyle mahalle muhtarının yanına gider ve kendilerini bir anda ramazan davulcusu olarak bulurlar.

DENGİ DENGİNE SON BÖLÜM İZLE

Dengi Dengine 1.Bölüm Fragmanı İzle | Dengi Dengine 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan ve Murat Kekilli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Dengi Dengine 1.Bölümde izleyici karşısına çıkacak



DENGİ DENGİNE YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Arkadaşları Toprak’ı elim bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora; bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlarlar. Ancak bu uğurda para kazanmaları ve çekecekleri kliple festivale kabul edilmeleri gerekmektedir. İş arama serüvenleri tuhaf bir rektör olan Niyazi’nin odasında son bulur. Niyazi’nin teklifiyle mahalle muhtarının yanına gider ve kendilerini bir anda ramazan davulcusu olarak bulurlar.

DENGİ DENGİNE SON BÖLÜM İZLE

Dengi Dengine Dizisinin Oyuncuları Kadrosu | Dengi Dengine Dizisinin Konusu

Trt 1 yeni bir diziyle seyircine merhaba diyecek. Dizinin yapımcısı Ogün Şanlıer olurken yönetmeni Osmn Nail Doğan ve Murat Zaloğlu olacak. Osman Nail Doğan’ın senaryosunu yazdığı dizide Toprak’ı bir trafik kazasında kaybeden arkadaşların onun hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile birlikte beraber çalışmaları anlatılıyor.Dizinin mini bir dizi olarak 3-7 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramı boyunca 5 bölüm olması bekleniyor. 

Dengi Dengine Dizisinin Konusu

Dizinin yapımcısı Ogün Şanlıer olurken yönetmeni Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu olacak. Osman Nail Doğan’ın senaryosunu yazdığı dizide Toprak’ı bir trafik kazasında kaybeden arkadaşların onun hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile birlikte beraber çalışmaları anlatılıyor. 

Dengi Dengine Dizisinin Oyuncuları Kadrosu  



Bora Akkaş

12 Ekim 1990 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Reklam, dizi ve film oyuncusu olan Bora Akkaş aynı zamanda şarkıcıdır. İlk olarak şehir tiyatrolarında eğitim alan Bora nın ilk kariyeri Gönlümdeki Köşk Olmasa filmi olmuştur. Bu filmdeki başarısı ona Altın Portakal Film Festivalinde ödül getirmiştir. Müzik hayatına ise Hakunamatata grubu ile giriş yapmış bu grubun 6 yıl gitaristliğini yapmıştır. 2007 yılında ise DoğaBora adıyla rap dünyasına girmiştir.

Avrupa Yakası dizisinin çaycı çırağı olarak tanınan oyuncu Geniş Aile dizisinde Zekai karakteriyle büyük bir kitle tarafından beğenilmiştir. Son olarak Hürkuş: Göklerdeki Kahraman sinema filminde rol alan Bora Akkaş 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Seda Türkmen ile evlenmiştir.



Su Kutlu



1 Ocak 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Babasının ailesini terketmesinin ardından ressam olan annesi ile yaşamaya başlayan Su Kutlu’nun asi bir yaşam tutkusu vardır. 1.66 boyunda, 45 kg ağırlığındaki oyuncu 28 yaşındadır. Liseden sonra okumayan Su Kutlu nun oyunculukla ilgili herhangi bir eğitimi bulunmuyor. Eti Maximus reklamıyla keşfedilen oyuncu daha sonra Hayatımın Rolü, Ali Ayşe’yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzelköylü ve Arkadaşlar İyidir gibi dizi ve filmlerde boy göstermiştir.



Baran Can Eraslan



18 Haziran 1990 yılında İzmir de dünyaya gelen yakışıklı oyuncu sinema ve dizi sanatçısıdır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü mezunudur. İleri derecede ingilizce bilen oyuncu eskrim sporuna da meraklıdır. İlk dizi kariyerini 2004 yılında Yılanların Öcü dizisinde Ahmet karakteriyle gerçekleşmiştir. Ardından Hayat Şarkısı ve Gülizar dizilerinde rol almıştır.



Şinasi Yurtsever



23 Mayıs 1977 yılında Malatya da doğmuştur. İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Onun tanınması 2000 yılında Küçük İbo dizisiyle olmuştur. Yılan Hikâyesi, Kınalı Kar, Avrupa Yakası, Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam ve Aşk ve Ceza gibi bir çok dizide rol almıştır. Ayrıca Düğün Dernek, Çalgı Çengi gibi filmlerde başarılı bir performans göstermiştir. İlk Buluşma isimli programında sunuculuğunu yapan Şinasi Yurtsever evlidir.

Benian Dönmez

3 Mart 1965 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Diyarbakır, İzmit ve Ankara Devlet Tiyatrolarında görev yapmıştır. Şeref Meselesi, Çıplak Gerçek, Bir Yusuf Masalı gibi diziler de rol almıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Mübeccel karakterini oyanmıştır.



Dilek Çelebi



1 Mayıs 1980 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Özel kreşlerde sanat öğretmenliği yapmıştır. Ayrıca seslendirme sanatçısıdır. Bugünün Saraylısı, Kadim Dostum, No: 309 gibi bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Arkadaşlarıyla 2001 yılında Mahşer-i Cümbüş isimli bir tiyatro grubu kurarak Türkiye de ilk doğaçlama grubu oldu.



Bülent Seyran



22 Şubat 1976 Almanya doğumludur. İzmir Konak Belediyesinde 1992 yılında stajer olarak başlayan oyuncu bir çok tiyatro ve dizide oynadı. Otuza yakın dizi ve filmde rol alan oyuncu aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Fatmagül’ün Suçu Ne?, Aldırma Gönül, Renkli Dünyalar son olarak oynadığı dizilerden bazılarıdır.



Uğur Serhan



1973 yılında Malatya da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda İstanbul’a gelmiş ve burada yaşamaya devam etmektedir. Hırsız Var, Ağa Kızı, Sayın Bakanım, Mert ile Gert, Oldu Teşekkürler, Aramızda Kalsın gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Hayvanları sevmesi ile biliniyor.



Ergül Miray Şahin



Aslen Düzceli olan oyuncu 1989 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. 30 yaşındaki Ergül Miray Şahin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. 2006 yılında yayınlanan Sev Kardeşim dizisi ile oyunculuk serüveni başlayan oyuncu 2011 yılında Arka Sıradakiler dizisinde Nuran Batur karakterini oynamıştır.



Musab Ekici



3 Mart 1992 Elazığ doğumludur. 27 yaşındaki oyuncu İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Uzun yıllar tiyatro ile uğraşan Musab Ekicinin ilk dizi deneyimi 2015 yılında Acil Aşk Aranıyor dizisinde Mert karakteriyle olmuştur. Ancak biz onu İsimsizler dizisinde oynadığı Derman karakteriyle tanıyoruz.



Cemre Polat



Diriliş Ertuğrul dizisinde Marya olarak tanıdığımız Cemre Polat 1994 yılında Ankara da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunudur. 25 yaşındaki güzel oyuncunun ilk dizi deneyimi 2017 yılında Meryem dizisi ile olmuştur.



Yiğit Ege Yazar



2000 yılının Eylül ayında İstanbul da dünyaya gelmiştir.  Köstebekgiller dizisinde Caner ismiyle tanınmıştır. 2009 yılında Kanal-İ-zasyon filmiyle ilk sinema serüveni başlamıştır. Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı, Köstebekgiller: Perili Orman ve Kardeşler gibi sinema filmlerinde rol almıştır.



Jale Aylanç



23 Mart 1948 yılında İstanbul da doğmuştur. Deneyimli oyunu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Sanat hayatına 1964 yılında Halkevlerinde tiyatro oynayarak başlamıştır. TV serüveni 1985 yılında Kırlangıç Fırtınası ile başlamıştır. Çok sayıda dizi ve filmde rol almıştır.



Murat Kekilli



18 Nisan 1968 yılında Adana da dünyaya geldi. 51 yaşındaki sanatçı ilk, orta ve lise öğrenimini Adana da tamamladı. 1996 yılında çıkardığı Vay Be! Eşek Gözlüm ve 1999 yılında çıkardığı Bu Akşam Ölürüm isimli albümler ile bir anda Türk halkının kalbinde taht kurdu. Uzun bir süre albüm çalışmalarına ara veren Murat Kekilli 2013 yılında yeniden müzik dünyasına giriş yapmıştır.



Altan Erkekli



18 Kasım 1955 İstanbul doğumludur. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Bir Demet Tiyatro ile ünlenen oyuncunun çok sayıda tiyatro, dizi ve sinema filmi bulunmaktadır.  Ankara Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak da çalışan deneyimli oyuncu Ebru Erkekli ile evlidir ve 3 erkek çocuğu bulunmaktadır.

DENG DENGİNE İLK FRAGMANI

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

v


Yorumlar