Anasayfa /  Foto Galeri

Demlikte kalan son çayı dökmeyin! Her derde deva oluyor

Demlikte kalan son çayı dökmeyin! Her derde deva oluyor - Sayfa 1

Artık demlikte kalan son çayı çöpe atmaktan vazgeçiyoruz. Çünkü bu son kalan dem saç bakımından boğaz ağrısına kadar etki gösteriyor! Nasıl mı?

Demlikte kalan son çayı dökmeyin! Her derde deva oluyor - Sayfa 2

Mat saçları parlatır Saçlarınızı yıkadıktan sonra bir bardak çayı durulama suyu ile karıştırın ve saçınıza uygulayın. Düzenli olarak çayla durulanan saçın matlığı ortadan kalkacak ve ipeksi bir yumuşaklık olacaktır.

Demlikte kalan son çayı dökmeyin! Her derde deva oluyor - Sayfa 3

Ayak kokusunu ortadan kaldırır Ayaklarınız gün içinde saatlerce kapalı kalıyorsa ister istemez bir koku olacaktır. Her gün duş almak ne yazık ki buna çözüm olamıyor. Yeterince hava alamayan ayaklarınızı yatmadan önce 10 dakika boyunca çaylı ılık suda bekletin. Bu sayede ayak kokusunu ortadan kaldırmış olacaksınız. Aynı zamanda ılık çaylı su ayaklardaki ödemi de indirmeye yardımcı olur ve rahatlatır.

Demlikte kalan son çayı dökmeyin! Her derde deva oluyor - Sayfa 4

Boğaz ağrısına şifa olur Özellikle bu havalarda size ilaç gibi gelecek bir yöntemden bahsedeceğiz. Demlikte kalan çayın posasını süzdükten sonra soğumasına müsade edin. Elde ettiğiniz su ile günde 3 defa gargara yapın. Boğaz ağrısına ve oluşan tahrişe iyi gelecektir. Son derece basit bir yöntemle kış ayını boğaz enfeksiyonuna yakalanmadan geçirebilirsiniz. İlaç gibi tadında bir acılık olmadığı için çocuklara uygulamak da gayet kolay olacaktır.