Anasayfa /  Foto Galeri

Demet Evgar'dan hamileliğinin 6'ncı ayında anneliğe geçiş kutlaması!

Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterini canlandıran ve bir süredir hamileliğinden ötürü ekranlardan uzak olan Demet Evgar, hamileliğinde altıncı aya girdi. Çok heyecanlı olan güzel oyuncu, 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' gerçekleştirdi.

Demet Evgar'dan hamileliğinin 6'ncı ayında anneliğe geçiş kutlaması! - Sayfa 1

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Demet Evgar ile işletmeci sevgilisi Levent Babataş, altı senedir devam eden birlikteliklerini 17 Mart'ta evlilikle taçlandırmıştı. Ünlü çiftin nikahını, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı.

Evgar'ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlenmişti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle aile arasında yapılan nikâh töreninin ardından, Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımıyla yaz aylarında gerçekleşecek.

Demet Evgar'dan hamileliğinin 6'ncı ayında anneliğe geçiş kutlaması! - Sayfa 2

"EVLENİYORUM" DİYE BAĞIRDI

Başarılı oyuncu, nikâhtan önce arkadaşlarıyla evinin bahçesinde drone ile de çekimler gerçekleştirmişti. Bir ara “Evleniyorum” diyerek bağırması dikkat çeken Evgar, komşularından tebrik almıştı.

"KİLO NEDİR Kİ?"

İlk bebeğini bekleyen Evgar, önceki haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan 41 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının "Bu dönemde kilo alma gibi korkunuz var mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Çok şükür yok. Bu o kadar muazzam bir şey ki, 'Ay vücuduma ne oldu?' falan, bu hiç umurumda değil. Bu dönemde bakıyorum hep erkekler, babalar da kilolu zaten. Kilo nedir ki? Alınır, verilir. Verilmese de verilmez.

'MAVİ' İSMİNE NASIL KARAR VERDİLER?

Kızına verdiği 'Mavi' adını hem en sevdiği şiir, hem de gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, 'Mavi' ismini eşi Levent Babataş'la kararlaştırdıklarını söylemişti.

Demet Evgar'dan hamileliğinin 6'ncı ayında anneliğe geçiş kutlaması! - Sayfa 3

Oyuncu, "Aslında ismi ben açıklamadım. Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi. Böyle renk gibi değil de his gibi gelir mavi. Ben 'Acaba mavi mi?' dediğimde eşim de 'Şahane' dedi" şeklinde konuşmuştu.

"HAMİLELİĞİN KONFORUNU YAŞIYORUM"

Ünlü isim, tüm bunların ardından İstinyePark'ta görüntülenmiş ve kızının ismini değiştirmeyeceklerini söylemişti. "Hamilelik sürecinde kilo almamaya dikkat ediyor musunuz, nasıl besleniyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Evgar, "Ben hep sağlıklı besleniyordum, bu süreçte de böyle beslenmeye devam ettim. Kilo almak gibi bir derdim olmadı. Hamileyim işte, daha ne? Konforunu yaşıyorum yani" demişti.

Demet Evgar'dan hamileliğinin 6'ncı ayında anneliğe geçiş kutlaması! - Sayfa 4

"ANALIĞI VE YARATIMI ONURLANDIRDIK"

Anne olmak için gün sayan Demet Evgar, son olarak Anneler Günü'nde evinin bahçesinde 'Anneliğe geçiş kutlaması' yaptı. Baby shower partisi yerine geçmişi çok uzun yıllar öncesine dayanan bir ritüeli tercih eden ünlü oyuncuyu yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Bir çember oluşturarak yere oturan kadınlar ellerinde çiçekler, dillerinde dualarla; dünyaya gelecek olan 'Mavi'yi neşe içinde çağırdı. Kutlamada arkadaşları Evgar'a satın aldıkları değil, kendi elleriyle ürettikleri hediyeleri verdi. Ritüele katılan isimler, bebek için güzel temennilerini dile getirdi.