Anasayfa /  Magazin

Demet Akalın, Okan Kurt'a gelen Survivor teklifi hakkında ilk kez konuştu

Demet Akalın Okan Kurt'a Gelen Survivor Teklifi Hakkında İlk Kez Konuştu Okan Kurt Survivor'a gidiyor mu? Okan Kurt Survivor yarışmacısı mı olacak? Demet Akalın'dan Survivor açıklaması geldi

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2020 14:06

Demet Akalın Okan Kurt'a Gelen Survivor Teklifi Hakkında İlk Kez Konuştu Okan Kurt Survivor'a gidiyor mu? Okan Kurt Survivor yarışmacısı mı olacak? Demet Akalın'dan Survivor açıklaması geldi

Demet Akalın Okan Kurt'a Gelen Survivor Teklifi Hakkında İlk Kez Konuştu Okan Kurt Survivor'a gidiyor mu? Okan Kurt Survivor yarışmacısı mı olacak? Demet Akalın'dan Survivor açıklaması geldi. Eşi Okan Kurt'un Survivor 2021'ye katılacağı haberlerine ünlü şarkıcı ne dedi? Şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un Survivor 2021 için teklif gelmesi sonucunda konuştu. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 2021 Survivor için birçok isme teklif göndermişti. Bu isimlerden biri de Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt idi. 

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'a yarışmacı olarak katılması için teklif giden Okan Kurt teklife cevap verdi mi? Demet Akalın bu soruyu yanıtladı. Ünlü çift teklife sıcak baksalar da kızları Hira'nın bundan hoşlanmadığı ortaya çıktı. Şarkıcı Demet Akalın konu hakkında açıklamada bulundu. "Olmasını çok istedik ama Hira engeline takıldık. Bu yüzden de gidemeyecek. Hira 'Ömür boyu seninle konuşmam' dedi. Acun bey beni ilk aradığında çok istediğimi söylemiştim. Bizim Okan'la karakterlerimiz aynı ev hep kazanmayı istiyoruz. Bir de Allah korusun 5 ay falan kalır orada. Şimdi Okan ben gidemeyeceğim için bu yıl seyretmem diyor" ifadelerine yer verdi.

Okan Kurt'un Survivor'a gitmek istediği fakat kızı Hira'nın istemediği için teklifi değerlendirmeyeceklerini belirtti. Şarkıcı Demet Akalın "Bizim Okan'la karakterlerimiz aynı hep kazanmak istiyoruz" açıklaması ise dikkat çekti. Her sene yayınlanan Survivor 2021'nin ilk yarışmacısı belli olmuştu. Oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini Acun Ilıcalı Instagram hesabından "Issız adam, ıssız ada" notu ile paylaşmıştı.

 

Yorumlar