Anasayfa /  Foto Galeri

Dehşet ! Üvey kızını ve 40 günlük bebeğini bıçakladı !

Avcılar'da boşanma aşamasında olduğu eşine bıçakla saldıran kişi, 40 günlük bebeğini, üvey kızını ve eşini yaraladı.

Dehşet ! Üvey kızını ve 40 günlük bebeğini bıçakladı ! - Sayfa 1

İstanbul Avcılar'da boşanmak üzere olan bir adam eşine bıçakla saldırdı. 40 günlük bebeğini, üvey kızını ve eşini yaraladı. Çok sayıda yerinden bıçaklanan kadın, kocasının en ağır cezayı almasını isteğini söyleyerek, "Emine Bulut gibi olacaktım komşular yetişti" diye konuştu. Yaşanan dehşet anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı. 

Dehşet ! Üvey kızını ve 40 günlük bebeğini bıçakladı ! - Sayfa 2

Olay 21 Ocak gecesi Gümüşpala Mahallesi'nde meydana geldi. Emine Çakmaktaş (44) boşanma aşamasında oldukları ikinci eşi Mehmet Çakmaktaş (40), ilk eşinden olan kızı Özge Gökbayrak (24) ve 40 günlük bebeği Esila ile aynı evde yaşıyordu. Yaklaşık bir yıl önce evlenen Emine Çakmaktaş eşinden zaman zaman gördüğü şiddet nedeniyle boşanma davası açtı.

Dehşet ! Üvey kızını ve 40 günlük bebeğini bıçakladı ! - Sayfa 3

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde eve gelen Mehmet Çakmaktaş "Babamın fotoğrafı neden düştü" diyerek karısına ve üvey kızına hakaretler etmeye başladı. Eşine ve kızına saldıran adam, onları darp etmeye de başlayınca genç kız engel olmaya çalıştı. Bu sırada bahçeye kaçarak çığlık atmaya başlayan Emine Çakmaktaş'ı duyan komşular aşağıya indi. 

Dehşet ! Üvey kızını ve 40 günlük bebeğini bıçakladı ! - Sayfa 4

Dehşet saçtı hepsini bıçakladı
Aile üyeleri bahçede bebeği de kucaklarına alarak kaçmaya çalışırken, saldırgan adam eşini yakalayarak art arda bıçak darbeleriyle yaraladı. Genç kız annesinin bıçakladığını görünce kucağındaki 40 günlük kardeşiyle geri döndü ve annesini kurtarmaya çalıştı. Genç kız da üvey babasının bıçak darbeleriyle çok sayıda yerinden bıçaklanırken, 40 günlük Esila bebek de bacağından yaralandı.