Anasayfa /  Foto Galeri

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte...

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte... - Sayfa 1

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte...

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte... - Sayfa 2

İstanbul Ataşehir'deki dehşet çiftliğinin sahibi Abuzer Sayan'ın evinde yakalanan 17 yaşındaki H.K.K. isimli kız, polisteki ifadesinde "Daha önce de yurttan kaçtığımda da annemle birlikte Abuzer Kaya'nın evinde kalmışlığım vardır" dedi.

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte... - Sayfa 3

İSTANBUL Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi'nde kendisine ait kaz çiftliğinde yurttan kaçan kızları silah zoruyla alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Abuzer Sayan'ın evinde polis baskınıyla kurtarılan 17 yaşındaki H.K.K.'nın emniyet ifadesi ortaya çıktı. Abuzer Sayan ile kız kardeşi A.K. aracılığıyla tanıştığını söyleyen H.K.K., "Annemle birlikte de onun evinde kalmışlığım var. Çocuklarına bakmam karşılığında beni evinde misafir etti. Ben kimseden zarar görmedim. Kardeşim A.K.'nin, benim ve Abuzer'in birlikte yaşadığımıza yönelik iddiaları yalan" dedi. Öte yandan Abuzer Sayan daha önce de çocukları alıkoymakla suçlanıp serbest kalmış. Şikâyet olmayınca kurtulan Sayan, 16 yaşındaki kızını da zincirlettiği, şikâyete rağmen delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Dehşet Çiftliği'nden kurtarılan kızdan şok ifade: Annemle birlikte... - Sayfa 4

Ataşehir Kayışdağı'daki kaz çiftliğinde yurttan kaçan küçük kızların silahla alıkonulup, cinsel istismara uğradığı ihbarı üzerine geçen İstanbul Polisi, çiftliğe düzenlediği baskında, kızların görüntülerinin olduğu CD ile 2 adet tabanca ve 180 mermi ele geçirmişti. Çiftlik sahibi Abuzer Sayan'ın Ataşehir'deki evine de baskın yapan polis, evde yurttan kaçan kızlardan 17 yaşındaki H.K.K.'yı bulmuştu.