Anasayfa /  Foto Galeri

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu'nun iddialı pozlarına eleştiri yağdı

Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Derin Talu süper minili pozuyla olay oldu. Derin Talu’ya yine yaşıyla ilgili yorumlar yağdı.

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu'nun iddialı pozlarına eleştiri yağdı - Sayfa 1

Defne Samyeli'nin kızı 17 yaşındaki kızı Derin Talu annesinden büyük göstermekte ısrarcı! Süper minili pozları yerden yere vuruldu... Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu'nun iddialı pozlarına eleştiri yağdı - Sayfa 2

Yaşından büyük bir şekilde giyinen ve makyaj yapan Derin Talu bu geleneği yine bozmadı. Liseden mezun olan Derin Talu bu kez işin dozunu artırınca sosyal medyada yoğun tepkiyle karşılaştı. Ancak bu fotoğraflar Derin Talu'nun ilk vukuatı değil.

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu'nun iddialı pozlarına eleştiri yağdı - Sayfa 3

Defne Samyeli ile Eren Talu'nun 17 yaşındaki kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde olay olmaya devam ediyor. 250 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Talu, cesur pozlarıyla zaman zaman tepkilerin odağı oluyor.

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu'nun iddialı pozlarına eleştiri yağdı - Sayfa 4

ESTETİKLERİ OLAY OLMUŞTU

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen ve geçiriği estetik operasyonlar çok tartışılan 17 yaşındaki kızı Derin Talu, sosyal medyayı salladı.