Anasayfa /  Foto Galeri

Danla Bilic'in sevgili üçgeni! Eski ve yeni sevgilileriyle aynı karede

Ünlü Youtuber Danla Bilic'in eski sevgilisi ve yeni sevgilisi kanka çıktı. Eski ve yeni sevgililerin aynı karede fotoğrafları ortaya çıktı. Danla Bilic'den ise laz müteahhit diye sosyal medyada anılan yeni sevgilisi için henüz bir açıklama gelmedi.

Danla Bilic'in sevgili üçgeni! Eski ve yeni sevgilileriyle aynı karede - Sayfa 1

Ünlü Youtuber Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı sevgilisi Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Mutluluklarını sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seren ikilinin bu beraberliği kısa sürmüştü. Bu ayrılıktan sonra Bilic'in yeni bir aşka yellken açtığı iddia edildi. 

Danla Bilic'in sevgili üçgeni! Eski ve yeni sevgilileriyle aynı karede - Sayfa 2

Konuşulanlara göre; Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile birliktelik yaşıyor. İkilinin önceki akşam Emirgan'daki bir mekanda eğlenirken görüldüğü ileri sürüldü.

Danla Bilic'in sevgili üçgeni! Eski ve yeni sevgilileriyle aynı karede - Sayfa 3

"Evlilik için çok diri ve gencim"

Bilic, daha önce "Evlilik için çok diri ve gencim" şeklinde konuşmuştu. Ünlü ismin, yeni aşkıyla nikah masasına oturup oturmayacağı merak ediliyor.

Danla Bilic'in sevgili üçgeni! Eski ve yeni sevgilileriyle aynı karede - Sayfa 4

 Yusuf Engin, kozmetik sektöründeki etkisiyle biliniyor. Engin'e kozmetikteki varlığı nedeniyle "Kozmetik imparatoru" deniliyor. Sosyal medyada Engin ile Biliç aşkının 'maddiyata' dayandığı yönünde yorumlar yer aldı.