Anasayfa /  Medya

Dağ 2 filmi full tek parça izle - Dağ 2 filmi nerede çekildi ve konusu

Dağ 2 filmi full tek parça izle - Dağ 2 filmi nerede çekildi ve konusu. Bu akşam Star Tv ekranlarına gelecek olan Dağ 2 filmi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Alper Çağlar’ın oturduğu film vizyona girdiği andan itibaren oldukça beğenilmiş olup güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile de dikkat çekiyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe gibi isimlerin yer aldığı Dağ 2 filmi nerede çekildi? Dağ 2 filminin konusu nedir? İşte oyuncuları!

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2019 13:54

Dağ 2 filmi full tek parça izle - Dağ 2 filmi nerede çekildi ve konusu. Bu akşam Star Tv ekranlarına gelecek olan Dağ 2 filmi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Alper Çağlar’ın oturduğu film vizyona girdiği andan itibaren oldukça beğenilmiş olup güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile de dikkat çekiyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe gibi isimlerin yer aldığı Dağ 2 filmi nerede çekildi? Dağ 2 filminin konusu nedir? İşte oyuncuları!

Star Tv ekranlarına bu akşam gelecek olan Dağ 2 filmi için heyecan dorukta. Filmin birinci bölümü de oldukça sevildiği için ikinci serinin çekilmesi hayranlarını epey mutlu etmiş, izlemeyenler için ise fırsat doğmuştur. Oğuz ve Bekir'in askerlik süresinin bitmeye yaklaşması ve Özel Kuvvetler Komutanlığı'na başvurmak istemeleri ancak ikilinin sakatlığı sebebiyle reddedilmesi hikayenin başlamasını bizlere sunuyor. Peki; Dağ 2 filmi nerede çekildi? Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

DAĞ 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Oğuz ve Bekir'in askerlik süresi bitmeye yaklaşmıştır. Bu ikili, Özel Kuvvetler Komutanlığına başvurmak isterler. Fakat Bekir'in dizindeki sakatlık, Oğuz'un omzundaki sıkıntı yüzünden reddedilirler. Bu sırada birinci filmde şehit olan Yaşar Demir'in yakın arkadaşı Veysel Gökmusa konuşmaya tanık olur ve bu ikiliyi eğitimlere alır. İkili altı yıl boyunca çetin eğitimlerden geçerler, Bekir dizinden tedavi görür. 6 yıl sonra ise, kod adı "Fırtına Getiren" olan Muhabere Arama-Kurtarma (MAK) 8 timi ile Irak'a operasyona giderler.

Operasyon, IŞİD'in esiri gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak üzerine kuruludur. Görev, Ceyda Balaban'ı Türkiye'ye geri götürmektedir. Fırtına Getiren timi başarıyla Ceyda Balaban'ı kurtarır. Türkiye'ye dönüş yolunda ise 2 tane Irak Türkünü IŞİD'in elinden kurtarıp yanlarına alırlar. Türkiye'ye dönüş yolunda bir gece köyde dinlenmek isterler. Bu köy, Türk köyüdür. Telsizden gelen istihbaratta bu köye IŞİD'in yağma yapacağı belirtilir. Yarbay Veysel Gökmusa, görevi gereği köyü bırakıp, Ceyda Balaban'ı Türkiye'ye ulaştırmak istese bile duygularına yenik düşer. Telsizde kararlaştırılan buluşma yerine köyün çocukları ve gazeteci Ceyda Balaban götürülür. Helikoptere onlar bindirilir ve Fırtına Getiren timi köye geri döner. Amaçları köyü vatan toprağı gibi savunmaktır. "Son kale" adını verdikleri binaya sivilleri getirip güvene alırlar ve binanın üstüne bir Türk bayrağı çekerler. IŞİD ise yavaş yavaş köye yaklaşmaktadır.


DAĞ 2 FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Alper Çağlar'ın yazıp yönettiği Dağ 2 filmi oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahu Türkpençe, Atıf Emir Benderlioğlu, Armağan Oğuz, Bedii Akın ve Ahmet Pınar'ın yer alıyor.

DAĞ 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi bir operasyonu anlatan ve vizyona girdiği günden beri sinemalarda izlenme rekorları kıran "Dağ 2" filminin çekimleri Ankara, Konya ve Adana'da gerçekleştirildi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir ve Benim İçin Üzülme gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.


35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

Yorumlar