Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık kavgası gündem oldu! İkili arasındaki yazışmaları görenler şoke oldu

Gazeteci Cüneyt Özdemir'le Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medyada birbirlerine girdi. Ahmet Şık Cüneyt Özdemir'e 'soytarı' derken, Özdemir Şık'a 'berbat bir gazeteciydin' dedi. İkili arasındaki yazışmaları görenler şaştı kaldı.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2020 10:09

Gazeteci Cüneyt Özdemir'le Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medyada birbirlerine girdi. Ahmet Şık Cüneyt Özdemir'e 'soytarı' derken, Özdemir Şık'a 'berbat bir gazeteciydin' dedi. İkili arasındaki yazışmaları görenler şaştı kaldı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile gazeteci ve eski HDP'li vekil Ahmet Şık sosyal medyada birbirine girdi.

Cüneyt Özdemir'in YouTube yayını için "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren sinsilik Türkiye'deki medya düzeninin özeti" yazan Ahmet Şık'a Cüneyt Özdemir'in yanıtı ağır oldu. Ahmet Şık ve Cüneyt Özdemir'in birbirlerine hakaretler ettiği kavgası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ahmet Şık Cüneyt Özdemir'e 'soytarı' derken, Cüneyt Özdemir Şık'a 'berbat bir gazeteciydin' dedi.

NE OLMUŞTU?

‘Türkiye’nin Nabzı’ programında HDP’nin ‘Darbeye Karşı Demokrasi Yürüyüşü’ ele alındı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ve Avukat Salim Şen’in katıldığı programda Şen, yıllardır HDP’ye televizyonlarda yer verilmediğini ve HDP’ye kendini ifade etme fırsatı tanınmadığını ifade etti.

Bunun üzerine Yılmaz, “Salim bey burası bir kamu televizyonu değil. Özel bir sektörüz. Bu bir tercihtir” dedi. Yaptığı açıklamanın ‘savunma değil durum tespiti’ olduğunu söyleyen Arslan, “Bu tercihin nedenleri öyle veya böyle farklıdır. Ama zaman zaman bu ekranlarda da HDP’liler zamanında olmuştur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar