Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Cumhurbaşkanlığına 12 Bin 744 TL Maaşla Kamu Personel Alımı Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler büyük fırsat. Strateji Ve Bütçe Başkanlığı 'nca 7 kamu personeli alımı yapılacağı resmi kamu iş ilanı ile duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 18:50

Başvurular 29 Nisan 2019 tarihine kadar, Başvuru için gerekli olan bilgiler ve elektronik ortamda iletilerek kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Sözlü ve uygulamalı sınav 15 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak. Bilişim Personeli alımı için: Üniversitelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu zamanın yönetim konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 (üç) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları şartıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şart.

Cumhurbaşkanlığı 7 kamu personel alımı resmi iş ilanı için tıklayın


Yorumlar