Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Paris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'den samimi sohbet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın sona erişinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Zafer Takı ve Meçhul Asker Anıtı'nda düzenlenen anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in samimi tavırları dikkati çekti. Törenlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'dan ayrıldı.

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2018 17:53

Fransa'nın başkenti Paris'te, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ev sahipliğinde Birinci Dünya Savaşı'nın sona erişinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Macron ve eşi Brigitte Macron, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşlerini Elysee Sarayı'nda karşıladı.

Buradan 47 devlet başkanı, 23 hükümet başkanı, 15 uluslararası kuruluşun başkanı ve beraberindeki eşleri, kendileri için hazırlanan otobüslerle Şanzelize Caddesi'ne giderek Zafer Takı ile Meçhul Asker Anıtı'na yürüdü. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında geçen samimi sohbet..







Etiketler sohbet
Yorumlar