Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan uyardı : "Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekillerini 24 Haziran'la ilgili uyardı. Sabah vekiller ve kurmaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Erdoğan "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin herkes çalışmaya başlasın" dedi.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 19:50

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya gelmişti. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen kahvaltılı toplantı 1,5 saat sürmüştü. 

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerine seslenerek, "Listelere girecek olanlar ve çıkacak olanlar olabilir. Bu yol hepimizin yolu, “Ben yoksam AK Parti yok” demesin kimse. Bu yolda mücadele hepimizin borcu. Kongrelerimizi bitirdik… İlçe ilçe, il il kongrelerimizi yaptık. Şimdiden sahada herkes çalışmaya başlasın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın erken seçim açıklamasından önce planlanan toplantıya 50 milletvekili katılacaktı. Erken seçim kararının ardından toplantıya tüm milletvekilleri ve parti kurmaylarının katılması yönünde karar alındı.


Yorumlar