Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan: İHA'lar koordinatları yakalıyor SİHA'lar, F16'lar vuruyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İHA'lar koordinatları yakalıyor SİHA'lar yakaladığı koordinatlarla vuruyor F16'lar devreye giriyor F16'lar da o vuruşlarıyla bunu hallediyor." dedi.

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2019 23:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlardaki coşkuya değinerek, "Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Anket şirketlerinin bu defa çok farklı bir yanılgı içinde olduklarını, gerçek anketin yapılacağı pazar günü akşamı göreceğiz." dedi.

"İHA'lar koordinatları yakalıyor SİHA'lar, F16'lar vuruyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle mücadelede gelinen noktaya dikkat çekerek şöyle dedi:

"İHA'lar koordinatları yakalıyor SİHA'lar yakaladığı koordinatlarla vuruyor F16'lar devreye giriyor F16'lar da o vuruşlarıyla bunu hallediyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(PKK'ya yönelik operasyon) Kandil bölge sorumlusu, çok önemli. Bunun yanında dış ilişkiler sorumlusu ve örgüt sözcüsü. İsmen söylemeyeceğim. Bu isim çünkü aslında biliniyor ama şu anda komada olduğunu arkadaşlar söylüyorlar ve lider kadrosunda bu. En üstteki o baronların arasında olanlardan ağır yaralandı. Daha önce de bunların Sincar sorumlusu öldürülmüştü. Şu anda bu şekilde orada devam eden bir süreç var." dedi.

Bu topraklar üzerinde 'Kürdistan' diye bir bölge inşa etmeleri söz konusu değildir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı olduğu sürece, bu topraklar üzerinde 'Kürdistan' diye bir bölge inşa etmeleri söz konusu değildir." dedi.

"Cumhur İttifakı ile baş edemeyeceklerini anlayınca büyük bir yalana sarıldılar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı ile baş edemeyeceklerini anlayınca HDP'ye oy veren Kürt kardeşlerimi 'terörist' ilan ettiğimi iddia ederek, büyük bir yalana sarıldılar. Bu alçaklıktır, alçalmaktır." dedi.

"HDP, nerede aday göstermediyse bilesiniz ki oranın suflörlerinden bir tanesi onlar. Neresi, Kandil"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "HDP, nerede aday göstermediyse bilesiniz ki oranın suflörlerinden bir tanesi onlar. Neresi, Kandil. O, sufle ediyor ve aşağıda da dizayn ona göre yapılıyor." dedi.

"Millet terör çukurları kazan değil, gül bahçeleri açan belediyeciliği hak ediyor"

Erdoğan, "Yüksek Seçim Kurulu, bu GBT olaylarını dört dörtlük çıkarmıyor. Aslında bunun çıkması, bunların aday olamaması lazım. Millet terör çukurları kazan değil, gül bahçeleri açan belediyeciliği hak ediyor." dedi.

"Milletimizin oyunun rengini zorla değiştirmeye kalkan, karşısında bizi bulur"

Terörle en ufak ilişkisi olanların görevden alınacağını ifade eden Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimizin oyunun rengini zorla değiştirmeye kalkan, karşısında bizi bulur. Yerel yönetimlerde teröre ucundan, kenarından, köşesinden bulaşanı görevden alacağız. Bunu yine söylüyorum."


Yorumlar