Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan'dan toplu açılış töreninde sert sözler! "CHP demek yolsuzluk..."

Denizli'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belediye başkanlığım süresince 1 milyon 250 bin eve doğal gaz bağlattım. Şimdi şunu söylüyorum, CHP demek çöp demektir, CHP demek susuzluk demektir, CHP demek yolsuzluk demektir, CHP demek yasaklar demektir. İşte biz bunları kaldırdık.'dedi.

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2018 15:42

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Fazla değil 6 aylık aranın ardından yeniden Denizli’deyim. Hasret gidermenin memnuniyeti içerisindeyim. Bu yıl 3 kez Denizli’de olmanın sevincini yaşıyorum. Bizim kadar ülkemizin tüm şehirlerini gezen başka bir devlet adamı var mı? Yok. Çünkü biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik.

Bu yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik AK Parti’nin işidir. CHP filan bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u kimden aldım? CHP’den aldım. İstanbul’da belediyeyi aldığımız İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı. Hava kirliliği tavan yapmıştı. O susuzluğun olduğu İstanbul’a dağları delerek su getirdik. Ve 2040’a kadar İstanbul’un su sorununu çözdük. Bir taraftan Istranca dağlarından bir taraftan Sakarya’dan su getirdik. Boğaz’ın altından da karşılıklı deplase ettik. İstanbul’da artık su sorunu yok. Biz buyuz.

Şimdi inşallah İzmir’i de alacağız. Ona hazırlanıyoruz. Onun için hep birlikte gayret göstereceğiz. İstanbul’a çöp dağları yükselmişti. Ümraniye’de vahşi depolama patladı, 39 vatandaşımız öldü. CHP’li belediyeydi. Herkes bunu unuttu. Bay Kemal senin haberin var mı bundan? Sen önce bunun hesabını ver. Gazeteler maske dağıtıyordu. 50 bin haneye doğalgaz gelmişti. Belediye başkanlığım süresince 1 milyon 250 bin eve doğalgaz bağlattım. Şimdi şunu söylüyorum, CHP demek çöp demektir, CHP demek susuzluk demektir, CHP demek yolsuzluk demektir, CHP demek yasaklar demektir. İşte biz bunları kaldırdık.

Şimdi önümüzde 3.5 ay var. 3.5 ay sonra sandıklardan inşallah AK Parti’yi en güçlü şekilde çıkartıyor muyuz? Zaten AK Parti demek gençlik demektir. Unutmayın, 2 tane dev proje dedim. Bunlardan birisi millet bahçeleri. 1 ay olmadı, İstanbul’da 5 millet bahçesinin açılışını yaptık. Oralar muhteşem oldu. Bir de ne demiştim, millet kırahathaneleri demiştim. Şu anda muhteşem millet kırahathaneleri açıyoruz. İçinde çay ve kek, ücretsiz olarak gençlere dağıtılıyor. Bu CHP ne dedi, kumarhane açıyorlar dedi. Çünkü bunların işi okey ıstakasını koyacak, tuğlaları dizecek. Bu kırahathanelerde gençlerimiz gelecek derslerini çalışacak. Ama çayını da kahvesini de simidini de kekini de orada bulacak. Bu devletin milletiyle kaynaşması demektir.

Türkiye’nin yükselişi herkes tarafından görülüyor ve kabul ediliyor. Sadece ana muhalefet bu gerçeklere sağır ve kör. Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu? Bak Sincar’a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz.Şimdi yine bunların hazırlığı içindeler. Boşuna bekliyorsunuz. Bu yollara tevessül ettiğinizde bedelini çok ağır ödetiriz.

‘BURASI PARİS Mİ?’

Bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor ahlaksıza bak. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında, 15 Temmuz’da zaten herkes dersini aldı. Bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler.”


Yorumlar